Avatar billede reezer Nybegynder
21. september 2006 - 14:49

TV problem i windows Media center- Men ik i PCTV?

Hej Eksperter :)

Nu har jeg søgt land og rige rundt for at finde en løsning på mit problem uden held, og vil nu håbe på jeres ekspertice.

Problemet består i at jeg har windows media center 2005 edition frisk installeret på en up to date computer med pinnacle TV kort. Men når jeg vil se TV i windows media center, hakker tv billedet og lyden hakker med billedet- computeren bliver også langsom(bliver dog normal igen, når jeg med held kan få media centeret lukket ned). Det der så undrer mig lidt er, at når jeg installere Pinnacles eget media center - PCTV kører tv billedet og lyden helt fint i deres media center.

Nogen der kan se hvad problemet er? Så jeg kan komme til at se ordenligt TV i windows media center uden hakker- Det er lidt sjovere at se på i længden :)

AMD +3200 64 processer
nvidia geforce 7800 GS grafikkort
1500mb ram
pinnacle 110i

I og med at det virker i PCTV og ikke i media centeret, er mit tætteste bud at det må være en driver den er gal med, men så hvilken?

Mvh. Henrik
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester