Avatar billede http Nybegynder
08. marts 2006 - 06:14 Der er 3 kommentarer og
2 løsninger

Forældrestyring

Windows xp: jeg vil gerne forhindre, at mine børn browser xxx sider. Hvilke programmer kan anbefales. Det skal ikke være muligt for den enkelte bruger at stoppe programmet, kun administratoren=undertegnede.
Avatar billede http Nybegynder
08. marts 2006 - 09:56 #2
Der ser interessant ud! Jeg tror at http://www.enologic.com/ er den mest interessante. Jeg har i forvejen en Norton AV 2004 m. firewall, forældrestyring etc. liggende. Jeg har haft den installeret på en anden computer. Jeg blev imidlertid træt af den, da den brugte ret meget CPU. Jeg har overvejet at installere den på min nuværende computer: P4 3,2GHZ. Tror du at Norton 2004 også vil sløve denne computer mærkbart??
Avatar billede bufferzone Praktikant
08. marts 2006 - 10:09 #3
Hmmmmm det kommer meget an på hvordan du konfigurere den. Den kan sættes op så den f.eks. kun kontrollerer når filer kommer ind i eller går ud af din pc, nogle sætter den også til at kontrollere hver gang en fil startes og det sløver meget.

Prøv dig frem, symantec forbedre hele tiden og kik på konfigurationen
Avatar billede http Nybegynder
08. marts 2006 - 10:13 #4
Tak for hjælpen!
Avatar billede http Nybegynder
24. marts 2006 - 08:41 #5
Hermed dine points, tak for hjælpen og undskyld den sene betaling ;)(-
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester