Avatar billede reezer Nybegynder
06. september 2005 - 21:31 Der er 1 løsning

Skærm går i standby efter windows startscreen!?

Heysa ... jeg ved ikke lige hvad der sker.
men blev færdig med at installerere battlefield på min PC hvorefter jeg skulle installere dirict x 9.0c. så bad den om at genstarte og ja ja- det gjorde jeg.. men da maskinen så kommer hen til den Windows startscreen (hvor der står WINDOWS XP og så den blå bjælke der "loader"- som standard) efter den har loaded færdigt, kommer der intet billede og skærmen går i standby. Kan sagtens starte den op i Fejlsikret tilstand. og har prøvet at bruge windows restore for at komme tilbage- men virker stadig ikke..
Grafikkortet er et Gefroce 5500 FX. så vil da ikke mene der skulle være nogen probleme
Avatar billede reezer Nybegynder
06. september 2005 - 22:24 #1
Well- jeg har nu selv fundet ud af det :) den nye driver havde indsat en ny skærmsource som computeren så troede var den primære skærm
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester