Avatar billede vildrede Nybegynder
05. november 2004 - 17:15 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Kan pludselig ikke finde filer på disk

Hey, jeg har et mærkeligt problem her. Har fået installeret winxp på C drev og har yderligere 3 andre drev med programmer på: F, G og H drev. Har rodet lidt rundt med diskene efter den nye xp install og ser nu her til morgen, at filer på G drev er væk?!?! Istedet ligger der en windows (xp) mappe, en program mappe og en "dokumenter" mappe; fuldstændig som på C drevet. Hvad er der gået galt her, hvordan får jeg mine filer tilbage?!
Har undersøgt G drevet med diverse tools og filredningsprogrammer, de finder intet galt eller nogle slettede filer? KUN de 3 mapper med filer, fuldstænding som på C drevet. Har anti-virus AVG.
Avatar billede frikadunse Nybegynder
03. marts 2005 - 10:45 #1
Hej
Er der, tror du, en mulighed for, at du er kommet til at installere WindowsXP på dit G drev også, for det lyder lidt sådan?
Avatar billede vildrede Nybegynder
06. februar 2006 - 11:32 #2
lukkes
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester