Avatar billede abdulla_jensen Nybegynder
24. januar 2004 - 12:34 Der er 1 kommentar og
1 løsning

TMPGEnc, og sorte rammer

Hej


Jeg har et videoklip i formatet *.avi og det skal jeg have lavet om til *.mpg, som så senere skal brændes ud til en såkaldt VCD. Billed filen er ren billede, dvs. uden nogen som helst ramme rundt om. Video klippet har formatet: "640x352" og VCD er: "352x288", så når jeg prøver at ændre det i TMPGEnc så virker det også fint, og jeg har også sat den til 16:9, men når jeg så skal se den i Windows Media Player fx. så er der en ramme rundt om billedet, og det er den i siden jeg gerne vil af med, da den er ca. 2-3 cm, og så bliver billedet jo ikke så stort.

Jeg håber i kan hjælpe mig med at få skåret den vandrette ramme væk fra billedet af, skriv hvis i ikke forstår mit spørgsmål, og evt. hvad i ikke forstår i det.
Avatar billede abdulla_jensen Nybegynder
24. januar 2004 - 12:37 #1
hov, jeg mente lodrette ramme, den som er ude i siderne
Avatar billede abdulla_jensen Nybegynder
24. januar 2004 - 14:39 #2
den er væk når man brænder, så fandt selv ud af det
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester