Avatar billede hermandsen Juniormester
12. juli 2003 - 01:35 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Aktiver/deaktiver-knap til opdating af antal nye indlæg (ExpPro)

Hejsa Eksperter/Admin

Som pro-bruger kan man under http://www.eksperten.dk/konto.phtml?option=13 sætte hak i "Opdater automatisk antal nye indlæg i spørgsmål."
Dette er vældig smart ved nye spørgsmål, så man er sikker på at få det hele med før man poster. Genialt, og en helt i gennem brugbar funktion!

Sidder man derimod og læser gamle spørgsmål i gennem (hvor i der sandsynligvis ikke er nye indlæg), behøves denne funktion ikke! En mulighed for at kunne aktivere/deaktivere denne med et hurtigt klik på en knap/link i selve spørgsmålet, ville derfor være optimal i situationer som denne.

Det er ikke fordi jeg kommer i problemer med min internet-regning eller lignende, men simpelthen fordi Mozilla Firebird "går i stå" når den skal hente "antal nye indlæg" i bare 1 åbnet spørgsmål. Dette er ekstremt irriterende når man skal læse længere tråde, og ikke bare skal sidde og holde øje med om der er sket en opdatering i spørgsmålet. Om det er dårlig kodning fra Admins eller Mozilla-folkets side skal jeg ikke kunne sige, men om ikke andet kunne det være rart hvis funktionen kunne slås fra i det enkelte spørgsmåls tilfælde!

Eller måske endnu bedre, at der fandtes en knap/link som hentede "antal nye indlæg"-informationerne hver gang man klikkede frem for automatisk hver 2-3 sekund...

Håber det var forståeligt! :)

//hermandsen
Avatar billede fangel Nybegynder
12. juli 2003 - 11:09 #1
slet ikke en dårlig ide - har du lavet en lille brainstorm ang. forbedring af exp.dk her på det sidste?

Morten
Avatar billede hermandsen Juniormester
12. juli 2003 - 12:24 #2
Lidt ideer har man jo altid, men jeg tror nærmere det er fordi jeg har været irriteret over netop dette problem tilpas længe!!! :)

Bare nu hvor jeg sidder og skriver, er det næsten umuligt at gøre det ordentligt!! Teksten hakker bagefter efterhånden som man skriver, og det er ekstremt fustrerende!! Før i tiden synes jeg ellers at funktionen var ekstremt rar at ha' med i Pro-pakken!! :)

//hermandsen
Avatar billede hermandsen Juniormester
06. november 2003 - 10:13 #3
Lukker!!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Alle kurser indenfor Microsoft 365 – både til begyndere og øvede.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester