Avatar billede lun Nybegynder
20. marts 2003 - 09:47 Der er 9 kommentarer og
2 løsninger

HVAD er der galt med min side? (Page Rank)

-siden den ikke har nogen page rank i Google? Den har været oppe siden 27/2-2003. Enkelte sider er indekseret, den er linket fra flere sider, også kaninsider, jeg har søgeord osv. Hvad kan jeg gøre mere?

50 til deling mellem gode råd

vh www.kaninbjerget.dk
Avatar billede resten Nybegynder
20. marts 2003 - 09:55 #1
Har du prøvet metadogs koder ?

www.metamaten.dk

Metakode 1. del

http://www.joyzone.dk/sw172.asp

Metakode 2. del

http://www.joyzone.dk/sw173.asp

Metakode generator:

http://www.joyzone.dk/sw698.asp
Avatar billede lun Nybegynder
20. marts 2003 - 10:01 #2
Ja, jeg har før brugt metamaten, men jeg har de mest nødvendige metakoder på mine sider, og det burde være rigeligt.
Avatar billede resten Nybegynder
20. marts 2003 - 10:07 #3
Ja så lyder det lidt spooky men måske google er lidt bagud med at hente sider.
Avatar billede lun Nybegynder
20. marts 2003 - 10:10 #4
Jeg har en artikel liggende som også ligger på en anden kaninside. Kan den være skyld i det? Men det andet websted har page rank, så det kan vel ikke være det?
Avatar billede resten Nybegynder
20. marts 2003 - 10:13 #5
Nej det ville jeg ikke mene.
Men jeg har selv haft problemmer før med at google skal fange en side, Men noget specifikt svar kan jeg desvære ikke give dig på hvorfor men pludselig kom den.
Avatar billede lun Nybegynder
20. marts 2003 - 10:17 #6
ok, tak for det. Tålmodighed..... :-)
Avatar billede bufferzone Praktikant
20. marts 2003 - 10:44 #7
Først skal du vide at metakoder stort set ingen virkning har i søgemaskinerne især google bruger dem ikke til ret meget, så glem metamaten og koncentrer dig om det der har betydning.

Dit problem med google er at du overhoved ingen linkpopulartitet har, der er simpelthen ignen af betydning der linker til dit site. Skaf nogle links fra betydningsfulde sites, skal mange, så vil pagerank følge med op. Du kan kontrollere antallet af links og sammenligne dig med andre sites her http://www.marketleap.com/publinkpop/

Betydningsfulde sites er sites der handler om det samme som dit site, er optaget i google og har høj pagerank, men alle sites kan bruges. Hvis du kan få sitene til at linke til dig og bruge dine søgeord i den tekst de linker med (den aktive del af linket) er det bedst
Avatar billede msnilsson Nybegynder
20. marts 2003 - 14:49 #8
Som bufferzone siger: skaf links! Eksempelvis burde du kunne få mange af de websites du selv linker til, til at linke tilbage - især i betragtning af at der er meget godt indhold på din side. Du bør også tilmelde til kataloger som http://www.jubii.dk/ (hvis du vil betale), http://www.forbrugerportalen.dk/ , http://www.ni.dk/husdyr.htm , http://www.yahoo.dk/ , http://www.fng.dk/ osv.
Avatar billede lun Nybegynder
20. marts 2003 - 14:53 #9
Jeg har nu links fra en del andre kaninsider, bla Danmarks Kaninavlerforening der får et par hundrede besøgende om dagen.
Jeg er altid i gang med at skaffe links rundt omkring, men det er begrænset hvor mange kaninsider der findes.
Avatar billede bufferzone Praktikant
20. marts 2003 - 16:50 #10
Det er rigtig at der nok ikke er mange kaninsider, man andre sider kunne være interessante for dig, jeg nævner i flæng sits der handler om Dyrepleje, kæledyr, kæledyr som hoppy, hoppy avl, dyrerettigheder, dyrefoder, dyresygdomme, byggelegepladser, Animal welfare, Animal rights, osv osv.

Prøv at søg i google (så finder du sites der er optaget i google) på disse søgeord og se så om de sites du finder kan bruges til noget, slip fantasien løs
Avatar billede lun Nybegynder
21. marts 2003 - 10:48 #11
Tak for svarene!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester