Avatar billede ulricho Novice
03. marts 2003 - 23:36 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Adgang til skrifthoved fra DOS-prompt

Er det muligt efter en tegning er oprettet vha. direkte adgang fra DOS-prompten at skrive yderligere information i et felt i skrifthovedet på tegningen? Det er ikke nødvendigt at åbne tegningen igen, hvis det kan undgås.

Vi bruger AutoCAD 2000 og 2000LT.

Hvad skal parametrene være for at gøre dette:

acad.exe ...

??
Avatar billede sorensfar Nybegynder
13. marts 2003 - 22:50 #1
Øhh, jeg ved ikke lige, hvad formålet skulle være. Hvis du kører på en eller anden windows platform, tager det dig alligevel lige så lang tid overhovedet at komme ud i DOS prompten, som at åbne tegningen :o)
- men under alle omstændigheder, kan du ikke gøre det direkte fra DOS i en DWG fil, som er kompileret. Hvis tegningen derimod er gemt i dxf format, kan du åbne filen i et tekst program (f.eks. wordpad) og redigere i den. I dette tilfælde kan du dog kun tilføje noget tekst, hvis det er en attribut i en blok. Så kan du søge efter navnet på denne blok/attribut og tilføje til den.
Hvis du derimod skulle tilføje noget fritekst i tegningen (uanset om det er i tegningshovedet eller andre steder), skal du foruden selve teksten, også kunne angive alle de andre parametre, som hører til en tekst (Style, teksthøjde, x- og y-koordinatet for startpunkt, rotation osv.osv.) og så er fidusen vist røget for længe siden :o)
Avatar billede ulricho Novice
13. november 2003 - 12:32 #2
Jeg kan heller ikke se hvordan det kan gøres. Tak for svaret!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester