Avatar billede pesa Nybegynder
17. februar 2003 - 10:25 Der er 2 løsninger

formZ til Photoshop

Som foreslået af en anden bruger overføres http://www.eksperten.dk/spm/317980 til denne kategori i et håb om at få et svar.
Avatar billede claus_jac Nybegynder
18. februar 2003 - 19:33 #1
Jeg læste lige hvad der var skrevet i det "gamle" spørgsmål, og du blander nok tingene en smule sammen. Først og fremmest vil du ikke på nogen som helst måde kunne overføre et 3d-objekt fra formZ som er et 3d-nurbs modelleringsprogram til et 2D tegneprogram sågar hovedsageligt pixelbaseret. Du kan dog måske lave en lille fidus.
Problemet er blot, at det involverer 1 andet program med et plugin.
Du skal bruge illustrator og et plugin der kan importere DXF-objekter. Herefter kan du lave en .eps eller tiff eller sågar en PSD som så kan hentes ind i PS. Desværre er det jo sådan, at ligeså snart du eksporterer fra illustrator, så bliver billedet af objektet "fastfrosset" og eksisterer ikke længere i 3 dimensioner!!!

Alternativet er at rendere i formZ (raytrace) og hente dette billede ind i PS.
Avatar billede pesa Nybegynder
19. februar 2003 - 14:12 #2
Som sagt ønsker jeg ikke at inddrage et andet program...

Dit alternativ om at rendere i formZ og derefter overføre det til et 2-d program var lige det jeg ville have, men problemet var blot at jeg ikke vidste hvordan.

Problemet blev løst via http://www.formz.com/web_site_2000/frames_pages/new_forum_2_frames.htm .
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester