De fem bedste fra Hardware Watch

Sommer eller ej, PC Worlds Hardware Watch bugner med gode historier. I denne uge om gratis mobiltelefoni, om hvordan du kan sende dine videoer nemt rundt i huset, om hvad du skal passe på, om Asus Eee pc 901 og om verdens hurtigste browser. Og så er det senest mandag du skal slå til, hvis du vil vinde en bærbar computer.

Ugen der gik på Hardware Watch har været fuld af gode tips. Her de fem mest populære:

1. Gratis er altid godt og gratis mobiltelefoni rigtigt godt. Se her hvordan du kommer i gang med Fring.

2. Hjemmenetværket kan bruges til meget andet end, at surfe på nettet. Standarden hedder DNLA og du kan blive klogere på hvad du skal holde øje med her.

3. Se dig for, før du køber nyt grafikkort. Et nyt grafikkort kan give din aldrende pc et nyt liv, men du kan også risikere, at skulle i gang med vinkelsliberen. Se her hvad du skal passe på.

4. Godt nok misser vi første generation af Asus Eee pc herhjemme, men til gengæld får vi noget meget bedre: Asus Eee 901. Den første skandinaviske test er klar her - og prisen er fortsat i bund.

5. Din internetforbindelse er sikkert ottedoblet siden 2005, men hvad hjælper det hvis din browser slæber sig af sted. PC World Norge har fundet, synes de selv, verdens hurtigste browser. Se den her.

Husk i øvrigt, at det er senest mandag d. 23. juni din nyhed skal være sendt ind til Hardware Watch, for at du kan deltage i konkurrencen. Læs om konkurrencen her.

Du finder alle tidligere tophistorier fra Hardware Watch her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere