Ny Lexmark-printer med wifi til under 800 kroner

Med OLED-skærme og Google-plugins vil Lexmark vise, at en printer er mere end blot blæk på papir. Se de to nye modeller her.

Det er normalt ikke så ophidsende, når der lanceres nye blækprintere. For godt nok er printerne blevet mere avancerede med scan, kopi, kortlæser og fine farveudskrifter - men for de fleste er det stadig blot en printer.

Det ved Lexmark godt. Derfor er det heller ikke antal sider i minuttet, fortræffelighederne i blækket eller andre traditionelle områder, der bliver slået på ved lanceringen af de to nye modeller X3650 og X4650.

Derimod er det nyskabelser som displays, der nu leveres med OLED-teknologi, som sikrer mere læsbare små skærme på printeren.

Helt simple funktionsknapper på fronten, hvor Lexmark ellers har haft en tendens til at have knapper til alt på deres større modeller og et nyt design med mere bløde kanter.

På softwaresiden er det også interessant at se, hvordan firmaer som HP og Lexmark udvider printernes funktionalitet.

Planlagt udskrivning

Den seneste udgave af Lexmarks print-software giver således nem adgang til online foto-redigering på Picnik.com-hjemmesiden. Ideen er her, at du vælger online-fotoet til udskrift, redigerer det online og printer det ud hjemme i stuen.

Bruger du den smarte iGoogle fra Google, har Lexmark desuden en såkaldt gadget hertil, hvor du kan have flere print-jobs tilpasset.

Et par andre interessante fornyelser på printer-delen er desuden muligheden for en planlagt udskrivning, hvor printerens software kan sættes til at printe en bestemt side hver dag.

Bare computeren er tændt og tilsluttet til internettet, så ligger printet klar med en nyhedsoversigt, valutakurser eller lignende.

Ekstra USB-port på fronten. Det gør det nemmere at tilslutte en ekstra bærbar på fronten – og du behøver ikke at flå de eksisterende kabler ud.

X3650 med en to tommer OLED skærm, men uden wifi. Til gengæld finder du en ekstra USB-port på fronten, som gør det nemt at tilslutte en bærbar computer til printeren. Prisen er 599 kroner.

Storebroren X4650 er næsten identisk, men har skiftet den smarte USB-frontport ud med med trådløst netværk basereret på 802.11g-standarden. Her er prisen 749 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Skab værdi med produktkonfiguration i Dynamics 365

Deltag i dette webinar og lær, hvordan du kan skabe øget værdi gennem produktkonfiguration med Microsoft Dynamics 365 standard konfigurator og Easy Creator. Eksperter fra CGI vil dele deres indsigt i, hvordan produktkonfiguration kan optimere processer, forbedre kvalitet og øge kundetilfredshed.

05. februar 2025 | Læs mere


Sådan automatiserer du med Copilot

Høst fordelene og sæt strøm til processerne med Microsofts alsidige AI-assistent.

06. februar 2025 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Få indblik i, hvordan du planlægger, designer og drifter dit datacenter, så det kan følge med virksomhedens vækst, støtter bæredygtighedsindsatsen og lever op til krav om effektiv datahåndtering.

25. februar 2025 | Læs mere






White paper
Sæt professionel døgnvagt på din it-infrastruktur