Her er det bedste fra Hardware Watch

Hardware Watch har denne uge været fyldt til bristepunktet med gode IT-historier og tips. Vi bringer de ti bedste, som denne gang blandt handler om den næste Eee PC, Windows 7 og en billig minibærbar fra Dell. Husk du kan stadig deltage i konkurrencen om en bærbar pc hvis du indsender en historie til Hardware Watch. Se her hvordan.

Nyheden om, at du kan vinde en bærbar pc ved at indsende en IT-nyhed til Hardware Watch (se her hvordan) har den netop overståede uge sat gang i nyhedsstrømmen. Vi har dykket ned i bunken over de højest placerede nyheder på Hardware Watch.

1. Eee får en stationær storebror

Eee får en stationær storebror Asus vil i næste uge præsentere en desktop-version af Eee, der har 2 GB RAM og 160 GB harddisk. Både pris og indhold i den lille boks er kendt. Læs mere om boksen her.

2. Windows 7 UI måske fremvist på D6 i aften

Mange mennesker venter, og glæder sig til at se, hvordan udviklingen af Microsoft's kommende operativsystem, Windows 7 udvikler sig. Ikke alene kommer det til at indeholde en ny kerne, MinWin, som er mindre ressourcekrævende. Men der er også mange andre funktioner, som burde gøre det til en mere spændende lancering end Windows Vista. Se mere om Windows 7 her.

3. Dell viser billig mini-pc

Nu kommer Dell frem med en Eee PC killer, I form af en “mini-Inspiron” bærbar. Prisen bliver sandsynligvis i den meget lave end, men detaljerne om hardwaren er få¨. Der er dog billeder ude - og den er rød. Se om den er værd at glæde sig til her.

4. Ny Asus EEE PC 901 lanceres i USA i juni til $650

Først kom Asus med deres EEE 701, som (måske) kan købes i Danmark i juni. Så kom EEE 900, og nu lanceres så EEE 901 med 8.9 tommer skærm, Intels Atom processor, 12 til 20 GB flash-baseret harddisk (SSD), bluetooth og mere ram. Prisen er dog steget en smule siden de første EEE's så dagens lys. 650$ skal man slippe, hvis man må eje en 901, og så skal den altså nok købes uden for Danmark indtil videre. Læs mere om den kommende Eee her.

5. R2-D2 projektoren nu i Danmark

Endelig kom alt-mulig-maskinen, som først og fremmest er en projektor formet som Starwars robotten R2-D2. Den koster 21.000 kr. Til gengæld får du formodentligt den sejeste og mest fantasifulde projektor til dato. Som nemt og hurtigt både afspiller CD, DVD, Playstation direkte op i loftet over din sofa. Se den her.

Andre gode historier fra Hardware Watch:

  • Lav selv ikoner med paint.net
  • Telia officiel sælger af iPhone i Danmark
  • Garmins GPS-mobil klar til sommerferien
  • Ekstern Blu-Ray brænder med 4x speed
  • RIP DVD film med Handbrake




  • Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Alfapeople Nordic A/S
    Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

    Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere


    NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

    Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

    26. september 2024 | Læs mere