Service Pack 3 klar til Windows XP

Selv om Windows XP er ved at overskride sidste salgsdato, så er der stadig liv i systemet. Seneste store opdatering, kaldet Service Pack 3, er nu klar. Vi har detaljerne om opdateringen til dig her.

Det er ved at være sidste udkald for Windows XP.

Selv ikke en online underskriftindsamling med mere end 150.000 deltagere eller den nylige opblussen af billige bærbare ser ud til at kunne redde systemet.

Fremtiden tilhører, ifølge Microsoft, i stedet Windows Vista, koste hvad det vil i maskinkraft og brugere.

Heldigvis sker der stadig lidt for Windows XP, som ifølge vores statistik for pcworld.dk fortsat benyttes af 71 procent af vores læsere. Med Vista på en andenplads med knapt 27 procent.

Den seneste store opdateringspakke, kaldet Service Pack 3, er nu klar til download. Opdateringen fylder omkring 69 megabyte, hvis den hentes fra www.windowsupdate.com.

Service Pack 3 eller SP3 er umiddelbart en samlet pakke med de opdateringer, som Microsoft har udsendt løbende.

Er du derfor en samvittighedsfuld pc-bruger, som altid installerer opdateringer, vil de sandsynligvis ikke mærke den store forskel. Rettelserne omfatter blandt andet fejl i Explorer, fjernsupportfunktionen, hurtigere login, sikkerhedsproblemer og et væld af andre småting.

Også et par nye ting i SP3

Der er dog blevet plads til et par nye tiltag i Windows XP, når SP3 er installeret. Blandt andet er teksten omkring netværkssikkerhed blevet bedre, og registreringsproceduren er blevet ændret, så den minder mere om Windows Vistas tilgang. Du kan læse en PDF-fil med alle tiltagene hos Microsoft ved at følge dette link.

Du kan også læse mere om, hvordan du får Service Pack 3 på Microsofts webside.

Softwaregiganten har desuden udgivet en lang liste over samtlige fejl og problemer, som er rettet i Windows XP med Service Pack 3.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere