Dell laver kæmpe skrivebommert

En fejl i tastaturet på flere af Dells nye Vostro-bærbare har gjort dem nærmest umulige at bruge for hurtigskrivende folk. Shift-tasten har simpelthen givet flere bogstaver end kold skulder. Dell undskylder.

Du sidder sikkert lang tid foran computeren hver dag, og du ved efterhånden, hvor de forskellige bogstaver befinder sig. Måske kan du endda 10-fingersystemet også kaldet blindskrift.

Hvad ville du sige til, hvis du pludselig ikke længere kunne regne med, at bogstaverne var på deres faste plads på tastaturet? Ville du blive irriteret?

Måske ville du blive stiktosset ligesom en britisk forbruger, da han havde præcis den oplevelse for nylig. Han havde købt en bærbar computer fra Dell af typen Vostro 1310, men en designfejl havde givet computeren en medfødt skavank.

Den venstre Shift-tast var simpelthen meget større, end der var plads til, og derfor havde den skubbet bogstaverne z, x, c og deres sidemænd ud mod højre (se billedet til højre).

Dermed brød Dell med 150 års historie for, hvordan bogstaverne er sat sammen på et tastatur/skrivemaskine.

Den frustreret ejer af den funklende nye Vostro valgte at lægge billeder af sin bærbare computer ind på fotosiden Flickr.com og begyndte at skrive om sine oplevelser med computeren

Det satte en lavine i gang, og Dell gik til bekendelse og erkendte fejlen. Det er computere i Vostro-serien med numrene 1310 og 1510, som er omfattet af problemet.

De blev sendt ud på det europæiske marked fra midten af april, og ifølge Dell drejer det sig om et ”begrænset antal”. Præcist hvor mange der er tale om, og hvor mange som er røget til Danmark, vil Dell ikke oplyse.

- Alle, der er berørt af problemet, vil blive kontaktet af os direkte. Vi beklager situationen meget og arbejder hårdt på at tilbyde en tilfredsstillende løsning til vores kunder så hurtigt som muligt, lyder det fra Line Ørskov, der er PR and Communications Manager hos Dell i Danmark.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere