E-mail fotos direkte fra digitalkameraet

Nikon fortsætter med at smide WiFi ind i sine kompaktkameraer. Det gør det nyeste kamera i stand til at maile billeder direkte til venner og familie uden brug af computer.

Du står på Mallorca og har netop taget verdens bedste feriefoto og kan ikke vente med at vise det til vennerne derhjemme.

Det er ikke noget problem, hvis du står med et Nikon Coolpix S50c mellem hænderne, for det kompakte digitalkamera har indbygget WiFi.

Derfor behøver du blot at vandre ind på et hotel med trådløs internetforbindelse – og vupti – så kan du maile billederne direkte fra kameraet hjem til venner og familie. Det sker via en adresseliste, som du selv kan oprette i kameraets menu.

Med en trådløs internetforbindelse er det også muligt at sende billederne til en server.

Coolpix S50c er dog ikke det første kamera fra Nikon med WiFi. Blandt andet har vi tidligere anmeldt modellerne Coolpix P1 og Nikon Coolpix S6

Skærmen på den nye Coolpix S50c er tre tommer, og ifølge Nikon har den fået en såkaldt antirefleksbehandlet overflade, der skulle gøre det nemmere at se billederne, selv om solen bager løs.

Der er 7,2 megapixels at gøre godt med i Nikon Coolpix S50c, så der er et stykke op til de helt store drenge på ti megapixels.

Coolpix S50c har tre gange optisk zoom, vejer omkring 125 gram, og det sluger SD-kort.

Digitalkameraet forventes at være ude i butikkerne i midten af marts. Prisen bliver 2.995 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere