Medieafspiller med megahukommelse

Archos er klar med en medieafspiller med en kæmpe skærm og megahukommelse. På papiret knuser den Apples nye iPod Video.

Hvis man udelukkende ser på specifikationerne, så tæsker Archos 504 godt og grundigt Apples nye iPod Video.

Den nye medieafspiller fra Archos kan nemlig prale af en harddisk på hele 160 gigabyte, mens iPod Video "kun" når op på 80 gigabyte. Samtidig er skærmstørrelsen på 4,3 tommer i bredformat, mens Apples afspiller holder sig til 2,5 tommer.

Den store hukommelse gør Archos 504 i stand til at gemme op mod 450 film eller 80.000 musiknumre.

Medieafspilleren kan håndtere videoformater som MPEG-4 og MPEG-2, og den understøtter de gængse musikformater som WMA, AAC3 og MP3.

Ifølge Archos kan medieafspilleren også bruges til at optage tv direkte på harddisken. Det sker i formatet MPEG-4 SP med ADPCM stereolyd, og videooptagelsen lægges i en opløsning på 640 gange 480 pixels.

Batterilevetiden er 5,5 timer, hvis der skal ses film, mens den kan holde omkring 17 timer, hvis der udelukkende afspilles musik.

Det er dog langt fra billigt, at få fingrene i Archos 504, som koster 699 euro, cirka 5.200 kroner. Til sammenligning koster en iPod Video 2.999 kroner




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere