Logitech viste efterårskollektionen frem

Et super tyndt tastatur, en mus ved navn Revolution og højtalere med indbygget display. Det er Logitechs nyeste bud på ekstraudstyr til din computer.

Ligesom den personlige computer fra IBM fejer Logitech 25 års fødselsdag i år. På de 25 år er det schweiziske firma vokset sig fra den lade, som firmaet blev stiftet i, til en verdensomspændende virksomhed med flere end 7.200 medarbejdere.

Igennem tiden har Logitech stået for joysticks, trackballs og andre redskaber, der alle har det fælles formål at binde menneske og computer tættere sammen. Det er dog for musene, at vi særligt kender Logitech. Senest med den anderledes og roste MX Revolution mus – som PC World testede ved lanceringen.

MX Revolution får nu følgeskab af lillebroren VX Revolution, som er specielt egnet til bærbare pc’ere. Med MX og VX er Logitech dermed kommet et godt stykke vej fra deres første mus P4, som blev lanceret i 1982.

Logitech er dog mere end mus og til efteråret kommer afløseren til den eksisterende topmodel blandt Harmony-fjernbetjeningerne. Navnet bliver Harmony 1000, og den er udtryk for en nytænkning af den succesfulde Harmony-serie af multifjernbetjeninger. Her består det nye i, at Harmony 1000 ikke ligner en fjernbetjening, men er i stedet en tynd, firkantet boks med en trykfølsom skærm.

På keyboard-siden opruster Logitech også. Det sker blandt andet med en ny version af diNovo-keyboardet kaldet Edge. Her er tale om et tyndt, smalt keyboard i sort med berøringsfølsomme områder. På trods af den ringe tykkelse føltes keyboardet fornuftigt at skrive på, og tasterne havde en fornuftig vandring, da PC World kort fik mulighed for at teste keyboardet. Som noget nyt følger der desuden en ladestation med til diNovo-keyboardet, så du altid kan være ladet op til en ny dag.

Den store vækst i salg af bærbare har ikke undgået Logitechs opmærksomhed. Specielt ikke den ringe ergonomi, som ofte følger med små keyboards og ringe arbejdsstillinger. Derfor kommer Logitech med en egentlig dedikeret dockingstation til bærbare, der tilsyneladende får navnet Alto. Med Alto bliver en holder til den bærbare pc, som vipper skærmen op i en bedre højde, kombineret med et diNovo-lignende tastatur og en usb-hub.

En sidste spændende ting er Logitechs nye Z-10 2.0 højtalersystem. Højtaler-systemer i 2.0 er i sig selv svære at hidse sig op over, men Logitech har med Z-10 valgt at placere en skærm direkte i den ene højtaler. Via skærmen og en række knapper kan brugeren vælge at styre webradioer, eller eksempelvis pc’ens mediaplayer. Smart, selvom man kunne ønske at noget snarest tilsvarende ville finde vej til 5.1 og 6.1 systemerne.

Ud over mus, keyboard og fjernbetjeninger benyttede Logitech også muligheden for at lancere en række nye keyboards, Skype-klare mikrofon- og højtalersystemer, iPod-tilbehør i form af højtalere samt webcams.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere