Revolutionen afløses af "Wii"

Nintendo har løftet sløret for titlen på sin kommende konsol. Den gik tidligere under navnet Revolution, men fremover kaldes den "Wii".

Til november er det planen, at Nintendo udsender sin nyeste konsol, der hidtil har været kaldt Revolution.

Det navn kan vi dog godt begynde at glemme, da konsollen fremover vil bære den officielle titel Nintendo Wii.

Ifølge Nintendo skyldes valget af navnet, at Wii minder om det engelske we (os, red.), og det er let at huske og udtale, uanset hvilket sprog man taler.

Og der er virkelig tænkt over tingene hos Nintendo, der på sin webside forklarer, at de to ”ii’er” i Wii symboliserer de sjovt udseende controllere til konsollen. De er aflange og kan netop minde om et "i".

Offentliggørelsen af det nye navn kommer blot få uger før, at den store spilmesse E3 sættes i gang i Los Angeles. Her ventes der at komme mere nyt om Nintendo Wii, og der forventes adskillige nyheder fra spilverdenen. Især ses der med spænding frem til, hvilken nyheder Sony kan fortælle om den længe ventede PlayStation 3.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere