Artikel top billede

"Vi er meget tilfredse med regnskabstallene for 2008," siger adminsitrerende direktør Lars Thingaard, selvom overskuddet er faldet fra plus 10 millioner til minus en million kroner. Foto: Torben Klint

Milestone Systems vokser men taber penge

Omsætningen i Milestone Systems, der leverer IP-baseret software til digital overvågning, vokser markant, mens millionoverskuddet i 2007 blev vendt til et underskud i 2008.

Danske Milestone Systems kom ud af 2008 med en omsætning på 125 millioner kroner, svarende til en stigning på 42 procent sammenlignet med 2007, hvor omsætningen også sprang pænt i vejret i forhold til 2006.

Resultatet før skat styrtdykkede derimod fra 10 millioner i 2007 til et underskud på knap en million kroner det efterfølgende år. Det dramatiske fald i indtjeningen bekymrer ikke selskabets administrerende direktør Lars Thinggaard:

"Vi er meget tilfredse med regnskabstallene for 2008. De lever op til vores forventninger og planer om fortsat at vokse. Samtidig har investeringen fra Index Ventures gjort det muligt for os at foretage satsninger fremover, som vil styrke vores position."

Venturepengene til Brøndby-virksomheden kom sidste år i form af knap 128 millioner kroner fra Index Ventures. Pengene er allerede til dels investeret i åbningen af nye salgskontorer i udlandet samt udvikling af nye løsninger, forskning og partneraktiviteter.

Overvågning skal der til

En af de ting, Milestone-direktøren henter sin optimisme i, er, at lige præcis overvågningsteknologi er et af de områder i it-branchen, som rammes mindst af den igangværende krise.

Virksomheden har hovedkvarter i Brøndby og kontorer rundt omkring i verden. Blandt andet i USA, hvor det danske firma har store forventninger til salg af sin overvågningsteknologi.

Milestones forventninger til indeværende år er fortsat at trodse enhver form for modgang og nedgang og også i 2009 at udvide det globale økosystem af kanalpartnere, kameraforhandlere og integrationskonsulenter.

Om de positive forventninger peger på røde eller sorte tal på bundlinjen, undlader Milestone Systems at sige noget konkret om.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere