Artikel top billede

Mængden af global digital information vokser

Global digital information – det digitale univers – var oppe i 281 milliarder gigabytes i 2007, hvilket svarer til næsten 45 GB digital information per person på jorden. Det viser en undersøgelse fra IDC.

Computerworld News Service: Tallet er 10 procent højere end det forrige skøn og forventes at nå 1,8 zettabytes (1.800 000 000 000 000 000 000 byte) i 2011.

Ifølge IDC svarer det digitale univers til mere end 17 milliarder 8 GB iPhones.

IDC noterer, at det digitale univers har en samlet årlig vækst på omkring 60 procent takket være en stigning i det globale salg af digitalkameraer og –fjernsyn samt en bedre forståelse for tendenserne inden for information replication.

Øget internetadgang i mange udviklingslade, sensor-baserede applikationer og omfattende sociale netværk på nettet har også bidraget til den globale vækst i digital information.

”For første gang nogensinde er din digitale skygge større end den digtale information, du aktivt skaber selv, såsom at tage billeder, sende e-mails eller foretage digital voice calls,” fortæller John Gantz, underdirektør for IDC.

John Gantz forklarer, at den digitale skygge refererer til information om en person, herunder navne i regnskaber og mailing-lister, surfing-historik eller billeder overvågningskameraer har taget af personen på offentlige steder.

Digital eksplosion

IDC fremhæver, at det er essentielt, at man tager fat om den digitale eksplosion ved blandt andet at udvikle organisatoriske politikker til at sikre sikkerhed og bevarelse af information og dataadgang.

IDC’s undersøgelse afslører også, at virksomhedernes andel i det digitale univers er opdelt efter branche og har ikke meget med BNP eller it-forbrug at gøre.

For eksempel står den finansielle sektor for næsten 20 procent af det globale it-forbrug, men kun seks procent af det digitale univers.

Ifølge Ron Goh, direktør for EMC South Asia, viser en EMC-undersøgelse, at mens storage er et af de hurtigst voksende it-segmenter, mangler 50 procent af virksomheder verden over en formel storage management-gruppe.

”EMC forsøger at tage fat på problemet via EMC Academic Alliance på mere end 170 universiteter på tværs af ni lande for at sammensætte et kompetent råd af storage-eksperter for at imødekomme branchens behov,” fortæller Ron Goh.

Oversat af Mille Bindslev




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere