Artikel top billede

Hovedhistorier fra avisen Computerworld fredag 29. februar

Home blev årets webchamp. PFA rev sig fri af CSC-kløerne. Støtte til rodløse it-konsulenter. Kommuner ignorerer e-mails. Turbulens er tegn på dynamik. Computerworld Job

Home blev årets webchamp

Hanne Brandt fra Home er Danmarks web-dronning. Hun præsenterer produkter bedre end nogen anden og har skabt en hjemmeside, der forfører kunderne fra første klik. Læs opskrifterne på, hvordan du bliver fremtidens Webchamp.
(Forside, leder side 2 + 16-19)

PFA rev sig fri af CSC-kløerne

Både offentlige og private kunder giver CSC problemer. PFA har droppet CSC som leverandør, og flere offentlige virksomheder har overvejet at opsige aftaler, fordi CSC ikke har leveret varen som aftalt.
(Side 6-9)

Støtte til rodløse it-konsulenter

It-konsulenter er særligt udsatte for at udvikle stress. Derfor er det nødvendigt at øge trivslen i deres rodløse hverdag og give dem støtte. Konsulenthuset Twins har et bud på, hvordan man tackler problemerne..
(Side 10)

Rejsekort får det blå stempel til endnu en forsinkelse

Trods store forsinkelser og en vellykket hacking har et politisk flertal stadig tillid til rejsekortet, der kunne blive til i et samarbejde mellem offentlige og private virksomheder. Men oppositionen er ved at få øjnene op for problemerne.
(Side 12-13)

Kommuner ignorerer e-mails

Det står skidt til med den digitale borgerservice i de danske kommuner, viser en undersøgelse foretaget af Computerworld. En ny opinionsundersøgelse viser, at 26 procent af danskerne har oplevet ikke at få svar på en e-mail til kommunen.
(Side 14)

Kursus lærte ledere at fokusere

Hvordan har et år med intenst fokus på medarbejderledelse påvirket it-afdelingerne på henholdsvis Rigshospitalet, hos Falck og L'Oréal? Hør de tre it-lederes bud på, hvilken effekt Computerworlds ledelseseksperiment har haft.
(Side 22-23)

Turbulens er tegn på dynamik

Computerworld portrætterer en person, der er er rykket videre i karrieren. I denne uge er det Kasper Holst Wochner, der starter som vice president of sales i Danware.
(Side 28)

Computerworld Job

Med dette nummer af Computerworld følger 60 siders specialtillæg om it-jobmarkedet. Den it-professionelle skal i dag være specialist, højtuddannet, kommunikator, innovator, generalist, idealist, holdspiller, forretningsmand og projektamger på en gang. Det er noget nær Mission: Impossible. Desuden indeholder tillægget et tema om human resource management.

Læser du ikke avisen? Klik her for et godt tilbud på Computerworlds ugentlige avis med dybdeborende, perspektiverende og dagsordensættende journalistik ... hvis du vil noget med it.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere