Artikel top billede

Kina runder 200 millioner net-brugere

Antallet af kinesere på nettet er nu på niveau med det samlede indbyggertal i Skandinavien, Frankrig, Tyskland og Spanien. Alligevel er kun hver sjette kineser på nettet.

Antallet af net-brugere i Kina har rundet 200 millioner i løbet af 2007, viser en oversigt fra Kinas statslige internet-overvågnings-organ, China Internet Networld Information Centre (Cnnic).

Faktisk var 210 millioner kinesere på nettet i slutningen af 2007. Det svarer til en stigning på 53 procent i forhold til samme tid et år tidligere, hvor antallet af kinesere på nettet var 137 millioner.

De 210 millioner svarer til det samlede indbyggertal i Frankrig og Rusland tilsammen. Eller det samlede indbyggertal i Frankrig, Tyskland, Spanien og hele Skandinavien.

Hver sjette kineser er på

Dermed er Kina blot fem millioner internet-brugere fra at være verdens største net-land, selv om det fortsat kun er under hver sjette kineser, der er på nettet.

Fortsætter den nuværende fremgang, vil Kina overtage rollen som verdens største internet-marked i løbet af ganske få måneder.

Ifølge Cnnic skyldes den meget voldsomme vækst især tilgang af brugere under 18 år og over 30 år.

Mere end 29 millioner af de nye internet-brugere kommer fra Kinas land-områder, hedder det i rapporten fra Cnnic, der desuden peger på, at hele 86,6 procent af kineserne på nettet anvender net-musik, mens 81 procent bruger instant messaging.

Kun godt halvdelen anvender e-mail, hedder det.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere