Artikel top billede

Frank Rasmussen håber at kunne gentage Telmore-sucessen med BiBob.

Mobilselskabet BiBob i luften: En øre per sekund tale

Telmore-stifteren Frank Rasmussen lancerer i dag sit nye mobilselskab BiBob. Ny prismodel skal ryste konkurrenterne. Læs interview med idemanden.

0 kroner i abonnement, 0 kroner i opkaldsafgift, 10 øre per SMS og 1 øre per sekunds tale.

Det er lancerings-tilbuddet fra Danmarks nye mobilselskab BiBob, der i dag åbner dørene for kunderne og dermed måske også til en ny priskrig på mobilmarkedet.

"Det er gået langt over forventning, for det vælter ind med kunder," lyder det fra Frank Rasmussen få timer efter lanceringen.

Han forklarer, at over 20.000 personer op til lanceringen havde tilmeldt sig nyhedsbrevet, så de kunne få besked, når selskabet gik i luften.

"Lige i øjeblikket er der en 700-800 kunder, der hænger i systemet, fordi der er flaskehalse," siger Frank Rasmussen.

Har gjort det før

Han har tidligere stået bag Telmore, der blev købt af TDC, og derfor er det nye BiBob-projekt også en potentiel krigserklæring på et i forvejen hårdt presset mobilmarked.

Med de meget lave priser er det dog endnu også et ubesvaret spørgsmål, hvordan BiBob skal tjene penge.

"Jeg vil hellere vende den om og spørge, hvad vores konkurrenter bruger penge på? Før det første giver vi ikke tilskud til telefoner," lyder svaret i dag fra Frank Rasmussen.

"Vi tror på, at vi ved at gå ud med et meget konkurrencedygtigt produkt rent faktisk kan få kunderne til at anbefale vores service og vores produkt til andre. Så vi sparer jo også en frygtelig masse penge på markedsføring."

BiBob.dk indeholder også en webshop med forskelligt it-udstyr, og her vil også kunne hentes en del penge, mener Frank Rasmussen.

Han erkender dog, at BiBob ikke vil give overskud det første stykke tid.

"Vores kerneprodukt er altså mobiltelefoni, og det er der, vi skal tjene vores penge. At vi så i øvrigt ikke kommer til at tjene penge lige foreløbigt, det er en helt anden historie."

Vil ryste konkurrenter

Frank Rasmussen håber selv, at han med BiBob kan gentage Telmore-succesen.

"Der er i hvert ikke noget, der siger, hvorfor det ikke skulle ske. Den eneste forskel er, at konkurrencen er blevet hårdere, og at de i dag kender os og ved, at de skal passe på."

Hos Frank Rasmussens tidligere arbejdsplads, Telmore, kalder adminsitrerende direktør Allan Christiansen BiBob for en halv løsning, fordi selskabet ikke giver tilskud til nye mobiltelefoner.

"Du bliver nødt til at se på det samlede billede - hvad bruger du på samtale, og hvad bruger du på nye telefoner," siger han.

Allan Christiansen frygter ikke, at de danskere, der allerede har en telefon, vil lade sig friste af BiBob.

"Skal du så skifte selskab igen, når du skal have en ny telefon? Det kan godt være, at der er nogle få, der finder det sjovt, men jeg tror, at det er det samlede billede, der tæller i sidste ende," lyder det fra Allan Christiansen.

BiBob har omkring 30 ansatte og benytter Sonofons mobilnet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere