Den mest markante ændring på det danske arbejdsmarked siden indførelsen af pensionsfonde i 1980'erne.
Det var statsminister Anders Fogh Rasmussens vurdering af den aftale, som arbejdsmarkeds-parterne har indgået om nye såkaldte kompetencefonde.
Regeringen, med et flertal i folketinget bag sig, vil smide yderligere en milliard kroner oven i de årlige 300 millioner kroner, parterne selv betaler til fondene.
"Internationalt set er vi godt med herhjemme, men vi kan gøre det endnu bedre. Vi lever i en globaliseret verden, hvor vi løbende skal gøre os dygtige" siger Anders Fogh Rasmussen.
Om det præcist bliver digitale kompetencer, der skal løftes, er endnu uafklaret.
It højt på ønskesedlen
Men det står højt på parternes ønskeseddel.
"Vi skal løfte befolkningens it-kompetencer, ellers står vi med et demokrati-problem, når alle for eksempel ikke har samme adgang til information på nettet" siger formand Hans Jensen fra LO.
Han understreger dog, at medarbejderne selv skal have lov at vælge den efteruddannelse de finder bedst.
Dansk Arbejdsgiverforening peger ikke overraskende på, at virksomhederne også bør have indflydelse på inden for hvilke områder, der skal efteruddannes i.
"Det skal være en dialog mellem arbejdsgiver og medarbejderen. På den måde opnår man det bedste resultat" siger direktør Jørn Neergaard Larsen fra Dansk Arbejdsgiverforening.
Alle tre var samlet på Teknisk Erhvervsskole Center København, hvor de blandt andet besøgte et hold, der lærte at lave fiber-kablinger.
Kritik af grundskolen
De to parter fra arbejdsmarkedet gav ved samme lejlighed en voldsom kritik af grundskolen.
"It i skolen skal simpelthen forbedres. Det er ikke godt nok i dag. Det gælder både it og læsning," siger Jørn Neergaard Larsen.
Og Hans Jensen supplerer.
"It-løftet bør begynde allerede i grundskolen, hvor det halter i dag" siger han.
En rapport fra Teknologisk Institut fra 2007 viste, at investeringer i digitale kompetencer giver et afkast på 150 procent.
Samme rapport viste også, at op imod hver tredje dansker ikke kan leve op til de it-krav, der stilles i dag.