Kort nyt fra it-verdenen

Danware får partner i Spanien. Tech Data tilbage til Norge. JP/Politikens Hus køber halvdelen af danske Mingler. Google: Find 200 år gamle aviser på nettet. Arto politianmelder "Sikker chat"-konsulent for afpresning. Københavnsk softwareselskab i aftale med Xerox.

Danware får partner i Spanien

Børsnoterede Danware indgår partneraftale med spanske Iberforce Consulting, som fremover skal stå for det direkte salg af Danwares produkter på det spanske it-marked, som ifølge Danware er i kraftig vækst.

Tech Data tilbage til Norge

Verdens næststørste it-distributør, Tech Data, vender tilbage til Norge og åbner et nyt kontor. Erik Frøystein, der forlod SMG, da finske GNT købte selskabet, bliver norsk Tech Data-chef. Tech trak sig fra Norge i 2001, men fik en fod inden for, da it-distributøren overtog nichedistributøren Azlans norske selskab i 2003.

JP/Politikens Hus køber halvdelen af danske Mingler

JP/Politikens Hus køber halvdelen af danske Mingler, som står bag det såkaldte "sociale forum", mingler.dk, hvor danskere kan møde hinanden på nettet. JP/Politikens Hus begrunder købet med, at huset ønsker at markere sig tydeligere inden for brugerinvolvering på nettet.

Google: Find 200 år gamle aviser på nettet
Google gør det muligt at søge i arkiver med 200 år gamle avisartikler. Det sker med det nye søgeværktøj Google News Archive Search, der samtidig søger i helt nye artikler. Søgeapplikationen søger i blandt andre The New York Times, The Guardian og en række andre nyheds-portaler, websites og andre nyhedskilder.

Arto politianmelder "Sikker chat"-konsulent for afpresning

Chat-mødestedet Arto.dk har meldt tidligere "Sikker chat"-konsulent i Ringkøbing Amt, Rudy Frederiksen, til politiet for afpresning. Det sker, efter Rudy Frederiksen som dokumenteret i TV2-programmet "Operation X" tirsdag aften krævede en månedlig betaling på 30.000 kroner for ikke at kritisere Arto.dk i pressen.

Københavnsk softwareselskab i aftale med Xerox

Københavnske Northmann - der står bag et system til håndtering af digitale billeder - har indgået salgsaftale med Xerox. Det betyder, at selskabet får adgang til 29 lande i Europa. Northmann vil til at begynde med primært fokusere på 12 lande.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere