Torsdagens aviser om it

EU: Database skal få styr på indvandrere. Mobil-priserne er gået i stå. Lavpris-selskabernes nye konge.

EU: Database skal få styr på indvandrere
EU-Kommissionen foreslår fælles EU-database over indvandrere. Danmark kan formentlig deltage i ordningen trods sit forbehold. Politikere er splittet. (Berlingske Tidende)

Mobilpriserne er gået i stå

I tre år har priserne for at tale i mobiltelefon nærmest været fastlåste. Men der er plads til nye priskrige, mener teleanalytiker. Forbrugerne skal fremover selv vurdere, om deres samtaler skal afregnes efter sekunder eller per påbegyndt minut. (Børsen)

Lavprisselskabernes nye konge

Det er muligvis et af landets mindste teleselskaber. Til gengæld har Unotel nok den bedste udsigt. I en nyistandsat ejendom med adgang direkte til Skanderborg Sø har tre østjyder banket en lukrativ webhosting-forretning op, Wannafind, med eget tilhørende mobilselskab, der tilsammen omsætter for 70 millioner kroner om året. (Børsen)

Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere