Tirsdagens aviser om it

TDC: Vores musikpriser er åndssvage. Maconomy indgår aftale med DHI. Norsk elektronik-gigant klar til opkøb. Galmonds telekrig flyttet til Sibirien.

TDC: Vores musikpriser er åndssvage
Det koster op til 32 kroner ekstra, hvis man køber et helt musikalbum i TDC's netbutik i stedet for at købe numrene enkeltvis. "Problemet er, at nogle af pladeselskaberne tager mere for et helt album, end hvis man køber numrene enkeltvis. Så der sker det, at vi prøver at give en rabat videre, men i og med at der ikke er nogen rabat, så bliver det en dyrere pris, og det var jo ikke meningen,” siger Søren Tvilsted, chef for TDC Musik. (Politiken)

Norsk elektronik-gigant klar til opkøb

Den norske elektronikgigant Expert varsler nu nye, store opkøb i Danmark. Butikskoncernen med base i Norge forventer, at der vil ske en ny koncentration og erklærer sig særdeles klar til at deltage i nye opkøb i nabolandet, hvor man i forvejen har foretaget heftige opkøb. Expert har således opkøbt radio/tv-kæden Expert Danmark samt senest købt op i hvidevarebranchen med overtagelsen af Elbodan, der står bag Punkt1. (Dagbladet Børsen)

Galmonds telekrig flyttet til Sibirien

Den omstridte danske advokat og forretningsmand Jeffrey Galmond har fået nej til at sagsøge en af Ruslands nyrige oligarker, finansfyrsten Mikhail Fridman, ved en domstol i Skt. Petersborg. I stedet henviser domstolen det danske teleslagsmål til det afsidesliggende, olierige autonome distrikt Khanty-Mansi i Sibirien. (Børsen)

Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere