Cowi leverer skole-it for 55 millioner kroner

Cowi skal levere it-prøver og en evalueringsportal til folkeskolen for 55 millioner kroner.

Konsulenthuset Cowi skal levere it-baserede tests til folkeskolen for en samlet sum af 55 millioner kroner, oplyser Undervisningsministeriet.

Cowi skal levere i alt ti elektroniske tests, som skal teste elevernes færdigheder i eksempelvis læsning, matematik og geografi.

I første omgang leverer firmaet tre test, som skal bruges i maj 2007. Resten skal tages i brug i april 2008.

Cowi leverer it-prøverne gennem en konsortium af en række underleverandører, som blandt andet tæller Aventures, der tidligere har stået for den elektroniske udgave af folkeskolens obligatoriske afgangsprøve, som i foråret blev benyttet af 33.000 elever.

- Med valget af COWI har vi fået et konsortium med erfaring på feltet, og jeg ser frem til, at første generation af testene kan tages i brug 1. maj 2007, udtaler undervisningsminister Bertel Haarder i en pressemeddelelse.

De elektroniske prøver bliver en del af en ny evaluerings portal, som Cowi leverer til Folkeskolerne.

Portalen skal give lærere, elever og forældre mulighed for debat om skolen, ligesom lærere skal kunne hente inspiration til undervisningen.

- Portalen bliver intelligent, så den genkender den enkelte elev eller lærer og kan vise tidligere resultater og fagskemaer, siger Vilhelm Halgreen, som er projektleder hos Cowi.

Prisen på 55 millioner kroner dækker udvikling og drift i tre år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere