Kort nyt fra it-verdenen

Sterling åbner i Danmark. Københavner-konference om RFID. Tuborgfond køber tele til Galathea 3. Netbank-adgang til e-Boks

Sterling åbner i Danmark

Sterling Commerce, der arbejder med samarbejdssoftware, udvider i Norden med et salgskontor i Danmark. Chef for det danske kontor bliver Kim Mouridtsen, som har 30 års erfaring fra branchen. Blandt Sterlings kunder er blandt andet Mærsk, Coloplast, DFDS, Lego og Danske Bank. Det nordiske hovedkontor er baseret i Stockholm.

Københavner-konference om RFID

En konference i næste uge 15. juni om RFID (Radio Frequency IDentification) har som tema "RFID er meget mere end stregkodens afløser." Konferencen, der arrangeres af RFIDsec, Crossroads Copenhagen og Maxosoft i fællesskab, fokuserer på konkrete projekter og muligheder som RFID-teknologien kan tilbyde.

Tuborgfond køber tele til Galathea 3

Tuborgfondet har lagt tre millioner kroner på bordet, så Galathea 3-ekspeditionen kan blive fulgt af danske skoleelever, der med en TDC-løsning kan komme direkte i forbindelse med ekspeditionens forskere. For de tre millioner kroner leverer TDC en samlet kommunikationspakke med udstyr, satellit-plads og lignende.

Netbank-adgang til e-Boks

PBS har indgået aftale med e-Boks om net-ID, hvilket betyder, at netbank-brugere kan logge sig på boksen via deres netbank. Mange af landets 2,6 millioner netbank-brugere logger i forvejen på via deres netbank. Med den nye aftale når e-Boks imidlertid ud til de sidste netbankbrugere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere