RTX Telecom får ny rumænsk million-ordre

Den nordjyske udvikler RTX Telecom har hentet en ny to-cifret millionordre hjem fra Atlas Telecom Network i Rumænien. Selskabet skal udvikle og levere endnu en række produkter til udbygning af telenettet i Rumænien med trådløs teknologi.

Danske RTX Telecom har modtaget yderligere ordrer på et to-cifret millionbeløb fra rumænske Atlas Telecom Network.

I januar fik den nordjyske udvikler af avancerede trådløse kommunikations-løsninger ligeledes en tocifret millionordre på trådløse DECT-produkter til brug i et såkaldt Wireless Local Loop system.

Den ordre betegnede administrerende direktør Jørgen Elbæk som værende "fantastisk".

Det er denne ordre også dog med det forbehold, at succesen ikke alene er betinget af, at RTX Telecom kan levere varen.

Der indgår andre leverandører, og Atlas Telecom skal have held og dygtighed til at afsætte systemet..

- Er alle led i kæden lige så stærke, som vi er, når vi selv kigger på det, så er det helt fantastisk, siger Jørgen Elbæk.

Fuld dækning på en uge

Produkterne indgår i et system, der benyttes til hurtigt at få oprettet telefonforbindelser i boligområder med stor befolkningstæthed.

I stedet for kabler i veje og bygninger, trækker rumænerne kabler mellem lygtepælene og monterer en lille boks, en såkaldt basestadion, på hver anden.

Den enkelte abonnent tilslutter så sin telefon til en boks, der hænges op på væggen i lejligheden og står i trådløs forbindelse med basestationen på nærmeste lygtepæl.

På den måde kan man ifølge direktøren komme op at køre med fuld dækning i et helt boligområde på en uge, hvor det på traditionel vis ville tage et års tid og koste en masse penge.

Produkterne, der indgår i den nye ordre, skal først udvikles, og de første forventes tidligst leveret hen imod slutningen af året.

Ved en succes på det rumænske marked er der ifølge direktøren gode chancer for yderligere ordrer, og der kan på sigt være mulighed for afsætning til kunder i andre østeuropæiske lande.

Selve produktionen vil blive outsourcet til underleverandører.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere