Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nu bringer Polestar prøveturen til din dør

Fra januar kan beboere omkring København få bragt en Polestar 2 til hjemmet eller arbejdspladsen og således skifte frokostpausen ud med en prøvetur.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Den nye form for prøvekørsel lanceres som et supplement til den eksisterende prøvekørsel fra Polestar Space på Gammel Mønt i København og de fem Polestar Destinations i henholdsvis Nærum, Vallensbæk, Vejle, Aarhus og Aalborg. En prøvekørsel hjemmefra kan bestilles fra d. 5. januar, men kan bookes allerede fra i dag. Det eneste krav er, at turen starter inden for en radius på 45 minutter fra Københavns centrum. Tiltaget sker som led i strategien om at gøre det lettere og mere belejligt for kunderne at lære Polestar 2 at kende.

“Danskerne har for alvor taget Polestar til sig, og siden lanceringen i foråret har mere end 4.000 danske prøvekørsler allerede fundet sted. Jeg er derfor meget glad for, at vi som en del af vores løfte om at nytænke bilbranchen nu kan tilbyde mange danskere en unik mulighed for at booke og prøvekøre Polestars biler, der hvor det passer dem bedst,” siger Henrik Bang, adm. direktør for Polestar i Danmark.

Bilen køres ud til den valgte lokation af en produktspecialist fra Polestar, som giver en grundig introduktion inden prøvekørslen. Det er valgfrit, om man vil køre alene eller have Polestar-specialisten med som passager. Fælles for alle prøvekørsler er, at den pågældende bil rengøres og desinficeres, inden turen starter. Testkørslerne i Polestar 2 er gratis og skal bookes via Polestars hjemmeside.

Ny tilgang til bilsalg

Efter kun fire måneder med biler på de danske veje vandt Polestar Årets Bilglæde 2022 ved det årlige arrangement Årets Bil 2022 afholdt af FDM og blev tildelt en andenplads i kategorien Årets Bil 2022.

På globalt plan forventer man at nå en målsætning om 29.000 solgte biler inden årets udgang, og Henrik Bang spår da også en lys fremtid for det svenske elbilsmærke herhjemme:

“Polestars vision om at bygge elektriske biler til bilelskere, der samtidigt sætter pris på exceptionelt design, teknologi og et centralt fokus på bæredygtighed, har vist sig at ramme en nerve i vores tid. Vi er meget taknemmelige over den modtagelse, vi allerede har fået i Danmark,” siger Henrik Bang.

https://www.altomdata.dk/polestar-2-test-staerk-tesla-rival-med-google-ombord/




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere