Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Microsoft er klar med bærbare og tablets til Windows 11

Microsoft har præsenteret en næsten komplet opdatering af hele Surface-sortimentet, inklusiv nyt tilbehør.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det var den helt store fest for fans af Surface-enheder i går aftes, hvor Microsoft holdt lanceringsevent for en hel stribe nyheder i serien. De nye Surface-maskiner kommer lige op til lanceringen af Windows 11 og vil alle sammen drage nytte af det nye styresystem fra starten.

Surface Laptop Studio er en videreudvikling af Surface Book. Den har et nyt ultraholdbart dynamisk vævet hængsel.

I bærbar tilstand får du en god skriveoplevelse med et fuldt tastatur og ”Precision Haptic touchpad”. I scenetilstand vippes 14,4” PixelSense-touchskærmen til den ideel vinkel for spil, streaming, docking eller kundepræsentationer. Når tastaturet er væk, kan du interagere med Surface Slim Pen 2, touch eller touchpad. I Studie-tilstand kan du bruge lærredet til skrivning, skitsetegning og andre kreative sysler.

Startprisen på den nye Surface Laptop Studio er 13.490 kroner.

Surface Pro 8 byder op et moderniseret redesign af den mest kraftfulde Pro.

Du får en 13-tommer skærm med høj opløsning, og den kommer med 11. Generations Intel Core-processorer, og som gør den dobbelt så hurtig som Pro 7. Microsoft kalder Surface Pro 8 "den mest kraftfulde 2-i-1 på markedet". Der er desuden nye porte (heriblandt to Thunderbolt-porte) samt nye kameraer og højttalere. Det nye Type Cover passer perfekt til Surface Slim Pen 2 med indbygget opbevaring og trådløs opladning.

Startprisen på Surface Pro 8 er 9.290 kroner.

Surface Duo 2 bringer et nyt og forbedret design til Surface Duo familien.

Surface Duo 2 er skabt til multitasking og kommer med en større skærm, øget batterilevetid, et dynamisk kamera med tre objektiver, 5G og en bagside, der viser nye meddelelser, selv når enheden er slukket.

Surface Go 3 er den mest bærbare Surface touchscreen 2-i-1'er.

Den anvender det samme Surface Go design med med hurtigere Intel Core-processor, lang batterilevetid og indbygget Microsoft sikkerhed. Priserne starter ved 3.490 kroner.

Surface Pro X er den tyndeste i serien og har mere native app-supportering og X64 emulering, der bringer Windows-økosystemet til live.

Den fås nu i en Wi-Fi-version med priser fra 7.490 kroner.

Microsoft har også annonceret nyt tilbehør:

Surface Slim Pen 2 har fået forbedret haptisk og interaktionsfeedback, hvilket giver dig en fornemmelse af at skrive på papir. Den kan opbevares og oplades på kompatible Surface enheder. Prisen på Slim Pen 2 er 999 kroner.

Surface Adaptive Kit hjælper brugerne med at tilpasse deres Surface. Selvom værktøjet kan bruges af alle, der har et ønske om at tilpasse deres Surface, blev Surface Adaptive Kit skabt til at tilpasse Surface enheder for folk med nedsat syn.

Ocean Plastic Mouse er lavet af 20% genbrugelige materialer og af plast designet af Microsoft, der kommer fra strande og have.

Enheden leveres platfrit og i fuldstændig genanvendeligt emballage, der er fremstillet af genbrugsmaterialer. Prisen på Ocean Plastic Mouse er 209 kr. Microsoft Modern USB-C Headset er certificeret til Microsoft Teams med lyd og stemme i høj kvalitet. Dens lette design, mødekontrol og nemme opsætning hjælper dig med at holde forbindelse og fokus hele dagen lang.

De nye produkter kan forudbestilles i Microsoft Store på microsoft.com nu og kan købes hos større forhandlere fra d. 5. oktober.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere