Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Segway klar med elektriske knallerter og scootere til stærke priser

Nu lancerer Segway både en eScooter og en eKnallert på det danske marked. De miljøvenlige og stort lydløse køretøjer gør det nemt at komme rundt og har automatisk lås og smart styring via mobilen.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Nu er tiden også kommet til at få cykelstiens benzindrevne transportmidler over på el. Segway er klar med en både en eScooter og en eKnallert på det danske marked.

Segway eKnallert. Segway eKnallert.

Begge byder på friskt design, der tager afsæt i køretøjets klassisk former, men modernisere det, så man ikke er i tvivl om at der er tale om en spritny generation.

Segway eScooter. Segway eScooter.

Appstyring og automatisk lås

Den elektrisk drift sikrer stort lydløs kørsel, hurtig acceleration og nem opladning via stikkontakt. Litiumbatteriet afmonteres nemt, så du kan tilslutte det til stikkontakten derhjemme eller på arbejdspladsen. Derfor behøver du ikke at have et strømstik, hvor du parkerer.

På styret er en LED-farveskærm og via RideyGo!-systemet og Segway-Ninebot-appen, er der mulighed for smart kontrol via din smartphone. Der får du relevante oplysninger om din eScooter/eKnallert; hvor du parkerede, hvor lang rækkevidde du har tilbage, data fra hver tur etc.

Airlock-systemet søger for, at din Segway eScooter/eKnallert automatisk låser, når du bevæger dig væk og låser op igen, når du kommer tilbage. Du behøver ikke lede efter din nøgle eller smartphone i lommen – bare sæt dig op, tryk på TÆND og kør.

To hastigheder

Begge fås i versioner med hastighed på op til 25 eller op 45 km/t og rækkevidde på 75 - 140 km på én opladning.

Segway eKnallerten fås i fem forskellige farver til en pris på 15.999 kroner.
Segway eScooterne fås i tre forskellige modeller, i forskellige farver og med vejledende priser fra 21.999 kroner. Der er mulighed for at vælge Jet Black, Atlantic Blue eller den kække Intense Red eScooter.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere