Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ny luksus-lydbar spækket med højttalere sikrer god surroundeffekt

HT-A700 er Sonys nye, ambitiøse bud på en lydbar med komplet surround-sound. Kobler du yderligere en subwoofer og baghøjttalere på, kan du for alvor skabe en hjemmebiograf.

Af Natasja Broström, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Lyden i fladskærme er ofte en fesen oplevelse – det har de fleste nok oplevet. Heldigvis kan lydanlæg som Sonys nye flagskibs-model af en lydbar, HT-A700, være med til at give gengivelsen af tv-lyden et tiltrængt løft.

Udenpå er den sorte enhed enkel, inden i er den fuld af features. Du får 7.1.2-kanals-lyd med hjælp fra to opadvendte højttalere, to diskanthøjttalere, fem fronthøjttalere samt en integreret subwoofer. Så det er ikke digital manipulation det hele, selvom surroundeffekt uden ekstra højttalere i sagens natur bygger på smarte algoritmer.

Med Sonys teknologi S-Force Pro Front Surround fyldes stuen med surroundlyd understøttet af lydformaterne Dolby Atmos og DTS:X.

Tag til livekoncert

HT-A700 har en række moduser, som er velegnede til forskellige typer underholdning. Blandt andet kan man vælge 360 Reality Audio, som får musikken til at lyde ligesom til en livekoncert. 360 Reality Audio kan bruges med for eksempel Amazon Music HD og Tidal.

Til film og gaming har soundbaren også et par esser at spille, for HT-A7000 understøtter de seneste formater, såsom 8K HDR, 4K 120 samt Dolby Vision.

Udbyg stuen til en biograf

Ønsker du yderligere bas i lydbilledet, kan HT-A700 udbygges med en ekstra, trådløs Sony-subwoofer. Når du bruger to slags subwoofere, vil HT-A7000 håndtere bas og vokal, så den ekstra enhed kan fokusere på de laveste frekvenser.

For at opnå endnu større biograflyd kan du tilføje trådløse Sony-baghøjttalere, for eksempel SA-RS3S, der leverer 100 W bredere surroundlyd.

Takket være integrerede mikrofoner hjælper Sound Field Optimization-funktionen med at få opmålt stuens form og enhedernes placering, så det passer netop til din hjemmebiograf.

Bruger du HT-A700 med et Sony Bravia-tv med Acoustic Center Sync, bliver lydbar og tv til centerhøjttaleren i dit lydsystem.

Ekstra muligheder for streaming

Sonys lydbar kan tilsluttes med HDMI eARC, USB og via optiske udgange. Den håndterer tjenester som Spotify. Du kan streame med Chromecast, Spotify Connect og AirPlay 2. HT-A700 er desuden kompatibel med Google Assistant og Amazon Alexa.

HT-A7000 kommer i handlen fra september – til en vejledende udsalgspris på 11.000 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere