Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

HP laver laptop i træ

HP Envy Wood er en bærbar med de nyeste specifikationer, designet med indlagt træ under tastaturet.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

HP er ikke bange for at eksperimentere med design og materialer for tiden. For nylig testede vi Spectre Folio, en hybrid-pc skabt med læder som et betydeligt designelement.

Nu følger producenten så op med en ny serie af laptops, skabt med indlagt træ under tastaturet.

Det indlagte træ fås i to farvekombinationer, Nightfall Black i naturvalnød eller Natural Silver i lilla birk.

Stemmestyring og stærk sikkerhed

De træbelagte laptops, Envy x360 13, Envy x360 15 og Envy 17, har samme holdbarhed og ydeevne som de eksisterende metalversioner.

Man har mulighed for at vælge de nyeste generationer af Intel Core processorer eller 2. generation AMD Ryzen mobile processorer med Radion Vega Graphics.

Envy Wood-serien har funktioner som Amazon Alexa, Modern Standby, stemmestyret lås-op funktion, fingeraftrykslæser samt sikkerhedsfunktionen HP Sure View og HP Webcam Kill Switch-løsningen, der sikrer, at man trygt kan arbejde i offentlige rum.

HP Envy Wood-serien forventes at være tilgængelig i Europa til efteråret. Pris kommer senere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere