Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Stort batterimærke laver afsindig billige mobiler med smarte features

Energizer, som vi almindeligvis kender for batterier, har skabt otte nye mobiltelefoner. De har gammeldags design med fysiske taster og små displays, men byder samtidig på apps og smarte features som Facebook, Google Maps og meget andet. Priserne starter under 300 kroner.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Mange foretrækker fortsat en simpel mobil med fysiske taster og overskuelig brugerflade. Men samtidig kan de færreste efterhånden undvære tjenester som Facebook, Twitter, YouTube m.m, samt smarte redskaber som Google Maps, Assistant og lignende.

Du får begge dele i de nye mobiler fra Energizer. Batterigiganten har skabt otte telefoner i forskellige designs, fra de kompakte, Nokia-agtige modeller til hårdføre håndværker-mobiler og klassiske klaptelefoner.

Facebook med fysiske taster

Det er via styresystemet KaiOS, at mobilerne har adgang til "smarte features". KaiOS Technologies har specialiseret sig i at gøre smartphone-funktioner brugbare på gammeldags mobiler med fysiske taster og små displays. Populære tjenester som Facebook, YouTube, Google Maps er installeret på forhånd, og der er adgang til flere apps på KaiStore.

Vi har netop testet Doro 7070, som kører med samme system og det fungerer faktisk udmærket. Du kan læse testen i Alt om DATA 04, som er på gaden om en uge.

De otte nye Energizer-mobiler er på vej på markedet, og vil få priser startende fra 130 euro, hvilket svarer til blot 975 danske kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere