Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Dette OLED-tv er forrygende til spil

LG OLED65C8 har markedets måske allermest avancerede billedprocessor. Du får derfor et enestående billede, ikke bare når du ser film, serier og sport, men i særdeleshed også når du gamer.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Denne OLED-skærm fra LG bruger LG’s nye, intelligente processor Alpha 9, der byder på den mest avancerede billedbehandling, vi endnu har set på et forbruger-tv. Vi var betaget af billedet, uanset hvilken indstilling vi valgte, og uanset om vi så indhold i 4K- eller HD-materiale samt spil.

Alt i alt var vi begejstrede på redaktionen, og vi endte med at kvittere med denne bedømmelse: ”Vi er imponerede over C8’s Alpha 9-processor, som leverer blændende, detaljerede 4K-billeder. Afvikling af spil er i top. Styresystemet knirker lidt og har kompliceret funktionalitet.

Lydoplevelsen er på det jævne. Samlet set leverer C8 rasende gode billeder i en banebrydende detaljeringsgrad. Utvivlsomt et af de fineste OLED-tv’er, vi har oplevet…”

Vi har kåret LG OLED65C8 til et af årets bedste tv'er. Læs anmeldelsen af LG OLED65C8 TV, 65” her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere