Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Lynhurtig SSD-disk fra Samsung

Ny version af Samsungs flagskibs-SSD skal optimere ydelsen på din pc.

Af Mette Eklund Andersen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Noget af det, der kan gøre en seriøs forskel på ydelsen i din computer, er at skift din disk. Især hvis du skifter fra en harddisk til en SSD-disk, vil du opleve, at din pc får hurtigere opstart og ydelse. Står du og savner saft og kraft til din gamer-pc eller til professionelle arbejdsopgaver, så er Samsung i dag klar med en ny version af deres banebrydende Samsung 970 EVO Plus SSD.

Designet til hastighed

Den nye 970 EVO Plus er designet særligt til tech-entusiaster, hardcore gamere og professionelle, der skal have den bedste og mest pålidelige ydelse. Drevet bruger Samsungs 3-bit MLC V-NAND-teknolog og en ny og forbedret Phoneic-controller, så ydelsen og stabiliteten er blevet endnu bedre. 970 EVO Plus kan nå tilfældige skrivehastigheder op til 57 % hurtigere end forgængeren 970 EVO samt opnå sekventielle læse/skrivehastigheder på op til henholdsvis 3500/3300 MB/s.

Derudover sørger Dynamic Thermal Guard (DTG)-teknologi for at forhindre overophedning, og 970 EVO Plus har da også en utrolig udholdenhed på op til 1200 skrevne terabytes.

Samsung 970 EVO Plus fås i flere varianter med hhv. 250 GB, 500 GB eller 1 TB med priser fra 899 kroner til 2199 kr.

Alt om DATA har fået fingre i et af de første eksemplarer, og allerede ud fra specsene har vi høje forventninger. Glæd dig til en test i Alt om DATA nr. 4.

 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere