MCI-chef får 75 millioner kroner i bonus

Amerikanske MCI har besluttet at honorere teleselskabets administrerende direktør Michael Capellas med en bonus på 75 millioner kroner for at have gjort det tidligere Worldcom klar til salg ? oveni årslønnen på 8,5 millioner kroner. MCI har sat sig til forhandlingsbordet med Qwest for at drøfte det 45 milliarder kroner store tilbud.

Topchefen i det amerikanske teleselskab MCI, Michael Capellas, får en bonus for 2004 til en værdi på 75 millioner kroner.

Vel og mærke oveni årslønnen på over otte millioner kroner, skriver The Wall Street Journal.

Michael Capellas har i 2004 ført det tidligere Worldcom fra skandaleombrust telegigant på fallittens rand frem til det MCI, der nu er på vej til at blive solgt til enten Verizon eller Qwest Communications.

Million-bonussen blev godkendt af MCI's bestyrelse i sidste uge, to dage efter at MCI meddelte, at selskabet ville indlede drøftelser med Qwest om at sælge til Qwest til en pris, der er omkring syv milliarder kroner højre end buddet fra Verizon.

Bonussen bliver givet delvist som aktier og må sælges i portioner fordelt over en fireårig periode.

MCI har sat en tidsramme på to uger til at gennemgå det 45 milliarder kroner store tilbud fra Qwest.

Selvom tilbuddet fra Qwest er højere end tilbuddet fra Verizon, har MCI hidtil været modvillige til at hoppe i seng med Qwest.

Qwest har ondt i økonomien, og en delvis betaling med aktier anses for at være en mere risikofyldt forretning end at vælge Verizon.

Investorer i MCI har imidlertid presset på for at MCI kigger på tilbuddet. Qwest tilbyder en større del af betalingen som kontanter samt en bundgaranti mod kursfald i Qwest-aktien.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere