Ny Cisco-direktør: Vi holder kursen

Cisco Systems henter sin nye direktør for det danske datterselskab i koncernens internationale organisation. Mogens Bransholm afløser Niels Christian Furu og kører videre i samme spor som sin forgænger.

Hverken de ansatte på Cisco Systems kontor i Danmark eller selskabets danske kunder skal forvente de store radikale ændringer, når selskabet inden for de næste to uger får ny chef.

- Jeg overtager en organisation, som gør det utroligt godt, og der er ikke nogen organisations-ændringer eller lignende på bedding. Vi kører videre i det momentum, vi har nu, siger ny administrerende direktør, Mogens Bransholm.

Fra servicechef til topchef
Han overtager roret efter Niels Christian Furu, der efter fire år som chef i Danmark er udnævnt til ny chef for netværksvirksomhedens schweiziske aktiviteter.

Den 41-årige Mogens Bransholm, der har været i Cisco siden 1998, bliver hentet hjem fra posten som servicedirektør for Norden og Benelux.

Han indledte sin karriere i Cisco med ansvaret for den danske forhandlerkanal, hvorefter han i en årrække stod for salg til de største danske kunder.

I denne periode deltog han også i et stort omstruktureringsprojekt for at indføre en ny go-to-market model for Cisco i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA).

Nye udfordringer

En velsmurt og velfungerende organisation på et lille marked som Danmark kunne umiddelbart lyde som en kedelig cocktail uden de store udfordringer.

Men ifølge Mogens Bransholm er der både udfordringer i at fortsætte kursen og udvikle markedet for de nye teknologier, som Cisco arbejder med.

- Sådan noget som IP-telefoni er jo stadigvæk helt spirende, der er et kæmpestort marked derude. Det er noget af det, som det bliver spændende at gå i gang med siger Mogens Bransholm.

Den nye direktør indtager direktørstolen på næste mandag, og Mogens Bransholm har skrevet de første punkter på dagsordenen.

- Først og fremmest skal jeg ud og møde alle vores gode kunder og partnere og lytte til, hvad de har på hjerte, siger Mogens Bransholm.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere