Håndgemæng mellem bredbånds-rivaler

Politiet blev tilkaldt, da det i går kom til håndgemæng i et møde mellem stifteren af det konkursramte bredbåndsselskab Kabelnettet.dk, Kim Nielsen, og direktøren fra bolignetudbyderen Broadcom, Kaare Siesing. To står sigtet for trusler på livet.

Det endte med to anholdelser og sigtelser for trusler på livet, da stifteren af det konkursramte bredbåndsselskab Kabelnettet.dk, Kim Nielsen, i går sammen med sin familie troppede op hos firmaet Broadcom.

Kim Nielsen var mødt op for at etablere et møde efter måneders uenighed med Kaare Siesing, der er direktør for Broadcom.

De to parter ejer hver halvdelen af selskabet Broadcom Bolignet, som overtog aktiviteterne fra Kabelnettet.dk, da sidstnævnte selskab i juni var på vej mod endnu en konkurs.

Beskyldes for bedrageri

Kim Nielsen har længe været utilfreds med samarbejdet, fordi han mener, at Kaare Siesing som direktør i det fælles selskab systematisk har tømt det for penge.

Penge, som i stedet er ført over i Kaare Siesings eget selskab, Broadcom, lyder anklagen.

Senest har Broadcom sendt forkerte rykkere ud til en række tidligere Kabelnettet-kunder.

Derudover er Broadcom Bolignet slet ikke tilmeldt Toldskat, hvilket betyder, at der ikke bliver betalt lovpligtige beløb som eksempelvis moms, anfører Kim Nielsen.

- På den baggrund tog jeg sammen min familie ind til Broadcom for at få et møde i stand, stille og roligt. Da vi møder op derinde, bliver vi forvist fra lokalerne, fortæller Kim Nielsen.

Håndgemæng

Ifølge ham eskalerede situationen, da Kaare Siesing tilkaldte hjælp udefra, hvilket fik Kim Nielsens samlever, Connie Nielsen, til at tilkalde politiet.

Mens de ventede på politiet, opstod der håndgemæng mellem parterne, hvor der blev udvekslet enkelte spark og skub.

Ifølge Kim Nielsen blev søsteren til hans samlever sparket af Kaare Siesing.

Optrinnet mundede dog ud i en sigtelse for trusler på livet til Kim Nielsen og Connie Nielsen, da politiet troppede op.

De to blev taget med til Station 1 i København, hvor de fik tilkaldt en advokat og blev løsladt. Kim Nielsens advokat fastholder, at der var tale om ulovlig anholdelse.

Kim Nielsen holder også fast i, at de to sigtelser er helt uden hold i virkeligheden.

Rockerkontakter

Kim Nielsen er specielt utilfreds med, at Kaare Siesing ifølge ham gør brug af, hvad han kalder for 'rockerkontakter'.

Broadcom har omvendt lagt en omtale af gårsdagens hændelser ud på sin hjemmeside.

Computerworld Online har været i kontakt med Broadcoms direktør, Kaare Siesing, men han ønsker kun at besvare spørgsmål skriftligt, ikke mundtligt.

Her afviser han anklagerne fra Kim Nielsen og anklager i stedet Kim og Connie Nielsen for gennem de seneste tre måneder at have fremsat trusler om vold.

- Politiet har været orienteret om sagen i godt tre måneder og da Kim, Connie, Lennart, Kirsten og Dion uanmeldt mødte op på vores kontor i går med truende adfærd, kontaktede vi igen politiet, der naturligvis mødte prompte og talstærkt op, skriver Kaare Siesing.

IT- og Telestyrelsen anmeldte sidste år Broadcom til politiet, fordi selskabet gør brug af den trådløse bredbåndsteknologi FWA, selvom det ikke længere har nogen licens.

Den sag ønsker Kaare Siesing ikke at kommentere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere