Mobile World Congress er sammen med CES i Las Vegas de to første og største messer inden for forbrugerelektronik i verden.
Det er ved MWC, at vi for første gang kan se de mobile trends, som kommer til at præge resten af året.
Det er her, at de første smartphones lanceres, og det er her, at nye teknologier bliver vist frem til den sultne verdenspresse.
Vi har her samlet fire af de største trends fra Mobile World Congress 2016.
VR
Vi begynder med teknologien, som spås til at blive det store buzzword for år 2016: Virtual reality også kaldet VR.
Producenter som HTC og Oculus kæmper om at blive det største navn inden for de virtual reality-headset, som familien Danmark vil tage på for at se fjernsyn hjemme i stuen eller bruge foran computerskærmen med flotte spil.
HTC fremviste sit HTC Vive-headset i sin færdige udgave og offentliggjorde samtidig prisen for headsettet: 800 dollar - cirka 5.500 kroner.
Kan din computer trække VR? Tjek her: Er din computer klar til virtual reality? Tjek her med dette program
Samtidig lancerede både Samsung og LG et lille kamera med to modsatvendte linser, som kan filme og tage billeder i en 360-graders sfære omkring dig. Videoen eller billederne kan derefter ses via din smartphone eller i et af de to firmaers VR-briller.
Men en af de største begivenheder var, da Facebooks Mark Zuckerberg vadede igennem Samsungs eventsal for at tale om VR's store potentiale og om Samsung som samarbejdspartner.
Billedet af Zuckerberg med tusinder af uvidende journalister med påført headset gik viralt som et dystopisk skræmmebillede anno Apples "1984"-reklame.
Zuckerberg ser dog mere VR som en mulighed med uanede muligheder - specielt da Facebook ejer firmaet bag et af de største VR-brands, Oculus.
5G
Der er blevet råbet ulven kommer længe, men ved dette års messe var der noget om det.
Hypen omkring 5G-netværk blev mere virkelig ved MWC 2016, og en udviklet standard forventes nu at være færdig omkring 2018, hvor testforsøg forventes at rulle ud.
5G er stadig blot et koncept. Der er ingen færdig standard, men alle de store netværksudbydere arbejder hastigt på at skabe, hvad der forventes at være 10 gange så hurtigt som 4G/LTE er i dag.
Ud over at vores smartphones vil blive udstyret med 5G-netværk, åbner 5G også for alvor op for Internet of Things-bølgen.
5G-teknologien vil kunne tilpasses meget specifikt til specifikke opgaver, så en tilsluttet bil vil have en meget lav internethastighed, men til gengæld en meget lav svartid fra serveren på under et millisekund, hvilket igen åbner op for muligheden for selvkørende biler.
Intet af dette er nyt, men ved MWC så vi en stor skare af dedikerede producenter, som for alvor er gået ind i jagten på den nye 5G-verden, heriblandt Intel.
En fælles standard forventes klar i 2018, og du skal ikke regne med at kunne bruge 5G-net før i 2020.
Modulære telefoner
Mobile World Congress var som altid også et mekka af nye smartphones. Samsung lancerede sin nye Samsung Galaxy S7 og S7 Edge, og LG lancerede sin LG G5.
Men på trods af, at Samsung havde det klart største show - heriblandt gæsteoptræden fra Mark Zuckerberg - så endte LG G5 med at stjæle opmærksomheden ved MWC.
Oversigt: Her er de nye smartphones fra Mobile World Congress
LG G5 har nemlig en noget speciel evne i bunden af telefonen. Ud over at være en telefon i metal, hvor batteriet kan udskiftes, er der også mulighed for, at du kan tilslutte andre moduler.
Vil du have et større batteri med indbygget kameraknap eller hvad med et Bang & Olufsen højtalermodul med 32-DAC jack-amblifier? Begge dele kan tilsluttes i bunden.
Straks flyver tankerne over imod Googles ambitiøse Projekt Ara, som er en fuld modulær telefon, hvor du kan skifte enkelte dele, når de enten er forældede eller dine behov skifter.
Google fremviste sidste år en fungerende prototype af Ara, men derefter har der været stille omkring projektet.
Ligeledes begynder vi igen at se telefoner, hvor der er plads til Micro SD-kort. Både LG G5 og Samsung Galaxy S7 har plads til flere hundrede gigabyte ekstra lagerplads i form af de små plastikkort.
Mobilproducenter laver computere - og computerproducenter laver smartphones
HP præsenterede sin første smartphone i lang tid på MWC - nemlig Elite x3, en Windows 10 Mobile med de bedste specifikationer, som kan køre Microsoft "Continuum for Phone" system.
Dermed kan telefonen omdannes til noget, der i høj grad minder om en computer.
HP adresserer endda i samme åndedrag Continuums største mangel - adgang til .net/win32-apps - ved at tilbyde en form for streamingtjeneste af netop legacy-apps som for eksempel Skype og Salesforce-programmer.
Også Huawei gik nye veje. Huawei er bedst kendt for smartphones i den billige ende og 3G-dongles, men ved MWC kan det kinesiske superbrand nu skrive PC-producent på visitkortet.
Huawei Matebook blev lanceret og minder mest af alt om et kærlighedsbarn mellem en iPad pro og en Surface.
Det virker til at være en ny trend.
Huawei finder det svært at kannibalisere mere på det kinesiske smartphonemarked.
Istedet forsøger firmaet i stedet at gå ud på andre markeder, og netop markedet for hybrid-computere har haft fremgang det seneste år.
Omvendt forsøger HP at henvende sig direkte til erhvervskunderne med sin Elite x3-telefon og går dermed uden om privatsalget.
Elite x3 kan blandt andet sættes sammen med en tynd "bærbar", som kun består af batteri, skærm og tastatur. Al computerkraft sker via telefonen.
Læs også: