Ny PDA fra HandEra

Ny lommecomputer fra HandEra har stor skærm og kan tage forskellige typer Flash-kort. Styresystemet er Palm OS.

Indhold

Palm og Handspring sidder på størstedelen af markedet for lommecomputere, men der findes andre producenter, der benytter styresystemet Palm OS. HandEra er en af dem, og den nye HandEra 330 har smarte funktioner, der ikke kan findes hos konkurrenterne.

På HandEra 330, der vejer 167 gram med batterier, er der frit valg mellem CompactFlash og Secure Digital/MMC hukommelseskort. Disse kort skal dog købes separat. PDA'en drives af en 33 MHz DragonBall-VZ processor, og der er otte megabyte RAM og to megabyte Flash-hukommelse. Strømmen kommer fra almindelige AAA-batterier, et genopladeligt batteri eller fra en omformer.

En høj opløsning og god bagbelysning skulle give et forbedret skærmbillede på HandEra 330.
Kommunikationen med pc'en klares med et serielkabel, og det er en klar svaghed. USB er dagens standard. Til gengæld er der infrarød port til trådløs kommunikation med en mobiltelefon eller den bærbare pc.

Den trykfølsomme skærm har en størrelse på 55x73 millimeter med en relativ høj opløsning på 240x320 pixels med 16 gråtoner. Farver er det altså ikke blevet til endnu. Man styrer computeren med en pen eller med det såkaldte Jog wheel, der sidder på siden.

HandEra 330 byder på en indbygget mikrofon og højttaler med forstærker, så man kan bruge den som diktafon eller til afspilning af .wav-filer. Desværre understøttes MP3 ikke.

Lommecomputeren fungerer selvfølgelig med alle de programmer, der er skrevet til Palm OS platformen. HandEra 330 har de applikationer, man kender fra Palm, herunder kalender, adressebog, notesblok, regnemaskine og HotSync synkroniseringsværktøj. Programmet QuickOffice indeholder tekstbehandling og regneark, der nemt kan integreres med Microsoft Word og Excel, og man får også mulighed for at dreje skærmbilledet en kvart omgang, hvilket for eksempel gør det lettere at læse e-bøger.

HandEra 330 koster 350 dollar, og kan snart købes online fra HandEras website.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere