Smartwatches står til at blive den næste store produktplatform på linje med, hvad tablets blev tilbage i slut-00'erne.
Smartphone-producenterne står i kø for at tilbyde det ene smartwatch efter det andet - nogle uden tvivl bedre end andre.
Paradoksalt nok ser det ud til, at et smartwatchs største mission vil blive at få os til at bruge vores dyrt indkøbte telefon mindre.
Der er cirka lige så mange gode argumenter for, at smartwatches er dine penge værd, som der er argumenter for, at det er spild af penge.
Selv her på redaktionen er vi meget splittede i vores opfattelse af smartwatchenes ret til at være på vores håndled.
Så hvad er argumenterne for og imod?
Vi har samlet fire bud på, hvorfor smartwatches er en god idé - og fire bud på, hvorfor ideen er dårlig.
Så kan du selv vælge, hvilke argumenter du bedst kan relatere til.
Har du allerede et smartwatch? Så del dine erfaringer i kommentarfeltet. Har du været glad for det, eller har det været spild af penge?
<div style="font-weight: bold; background-color: #012f47; padding: 6px 10px; color: #fff; display: block; border-radius: 4px; font-size: 18px; margin: 0px;">Derfor skal du købe et smartwatch med det samme</div>
+ Du slipper for at tage din telefon så meget frem
Som nævnt er en af de mest profilerede grunde til, at du skal bruge penge på endnu en gadget, at du oftere vil lade din telefon ligge i lommen og i stedet skimme dit ur for notifikationer.
Med et smartwatch - hvad end det er et Apple Watch, Android Wear eller et Pebble, så vil dine notifikationer blive vist på dit håndled frem for på din telefon.
Du behøver altså ikke tage din telefon op af lommen, hver eneste gang du får en ny besked, mail, Facebook-opdatering og så videre.
I stedet vil en vibration på dit håndled stjæle din opmærksomhed i et sekund og fortælle dig, om beskeden er din tid værd eller ej.
Slut med at være asocial på en date eller virke uinteresseret under et møde. Et hurtigt kig på uret. Ikke vigtigt? Så tager vi den senere. Det er smart.
+ Forlænger dine apps til dit håndled
De fleste smartwatches bygger på et app-system på samme måde, som din telefon eller tablet gør.
Pebble har sin egen app-butik, og både Apple Watch og Android Wear benytter langt hen ad vejen eksisterende apps på din telefon, som sender data og billede videre til dit smartwatch.
Det betyder, at du kan skifte musik på din telefon via dit håndled, Facebook Messenger kan sende beskeder til dit Android Wear, eller du kan skifte slide på din PowerPoint-præsentation via dit Apple Watch.
Det giver uanede muligheder for at kontrollere din telefon, uden at du behøver at tage den op af lommen, jævnfør det første punkt.
Du kan sågar bruge din Android Wear-app til at fjernstyre kameraet på din telefon.
+ Kan motivere dig til mere motion
De fleste smartwatches kommer i dag med indbygget pedometer, gyroskop, accelerometer, pulsmåler og et hav af andre sensorer.
Med sensorerne kan du måle din træning og din krop og på den måde være mere aktiv i din hverdag.
Nej, det er ikke et specialiseret Garmin-ur med toptunede sensorer til en mindre formue, du har om håndleddet, men langt hen ad vejen er de tal, du får, nok til, at du kan motiveres til mere motion i hverdagen.
"9.500 skridt i dag? Så skal jeg da lige ramme 10.000".
For de fleste motionister vil et smartwatchs sensorer være nok til løbeturen rundt om Damhussøen eller som skridttæller til den lange gåtur i Grib Skov.
Du får altså både et fitnessband og et smartwatch i ét.
+ Interager med resten af verden
Ud over de mange fitness- og kropssensorer har flere af urene også indbygget NFC-chips. Resultatet er et hav af måder, som dit ur kan interagere med din omverden på.
Apple Watch har indbygget Apple Pay, som du kan betale med via NFC-chips eller samme chip kan bruges til at åbne op for dit værelse på et hotel.
Ligeledes kan de ofte små skærme være lige præcis store nok til, at du ikke behøver tage din telefon op for at vise boarding-kode ved fly, og også iBeacon, wi-fi og andre trådløse løsninger kan vise dig relevant information på dit håndled alt efter, hvor du befinder dig.
Om få år vil det måske være normalt, at alle låser deres biler op med NFC i urene og starter bilen med en knap på urets skærm. Blot du ikke bruger uret under kørslen, selvfølgelig.
- Første generation
Smartwatches er stadig en meget ny kategori af produkter, og det er til at mærke på de enheder, som er på markedet i dag.
Batterilevetiden på de fleste ure holder ikke mere end en dag eller to - med Pebble og et par andre som undtagelser - hvilket er et stort problem, hvis du er vant til at have et ur på, hvor du kun skal skifte batteriet hvert andet år.
Samsung har produceret smartwatches i de sidste to-tre år, men det er stadig langt fra et produkt, som er værd at købe.
Sidste år blev der kun solgt fem millioner Android Wear-ure på verdensplan, og anmeldernes modtagelse af Apple Watch har ikke været lige så stjernefyldt, som ellers er sædvane for Apples produkter.
Måske skulle du bare vente til næste år?
- Mangel på funktioner
Hvorfor skal du købe et smartwatch?
Det er virkelig et godt spørgsmål, som er hamrende svært at besvare.
Smartwatches forsøger at løse et problem, som ikke eksisterer. Hovedargumentet for at købe et smartwatch går på, at du skal bruge mindre tid på din telefon, men hvorfor i alverden skulle jeg have lyst til det, når jeg nu har brugt 5.000+ kroner på en iPhone/Samsung/HTC i første omgang?
Jo, det er da smart at kunne styre Spotify fra mit håndled, og jo, det giver da mening, at jeg kan betale med mit håndled i butikkerne - hvis da Apple Pay nogensinde kommer til Danmark - men det er løsninger på luksusproblemer.
Det er allerede nemt at betale i butikkerne. Du har højst sandsynlig allerede fundet dit kreditkort, før du ender ved kassen. Hvorfor så betale med 3.000 kroners ligegyldighed på dit håndled?
- Du stirrer mere ned i dit ur
"Du har ny energi i Farmwille! Skynd dig ind og brug det! "
Smartwatchets fornemmeste funktion står til at være, at du skal bruge mindre tid på din telefon.
I stedet for at tage din telefon op, hver eneste gang den vibrerer i din lomme, kan du nøjes med kigge på dit håndled.
Men som flere af de amerikanske tech-journalister allerede konkluderer i deres anmeldelser, så er det mindst lige så generende en oplevelse, at Apple Watch'et hele tiden vibrerer på dit håndled.
Hver eneste gang du får en mail, kigger du på dit håndled. Hver eneste gang at du får en tweet, kigger du på dit håndled. Hver eneste gang at din moster har sendt en ny invitation til et spil på Facebook, kigger du på dit håndled.
Og for alle os, som er på sociale medier, så vil vores håndled blive en ustoppelig vibrator inden længe på grund af notifikationstsunamien. Det har jeg virkelig ikke behov for.
- Endnu en gadget... som snart skal udskiftes
Nok det største problem med smartwatches er, at det er gadgets, som forsøger at tage pladsen fra et smykke.
Hvor ofte skifter du din telefon? Nogle gør det, hver eneste gang Apple kommer med en ny iPhone. Andre gør det, når afbetalingen på deres eksisterende telefon udløber, hvilket typisk er hvert andet år.
Vi udskifter vores teknologi som aldrig før og bruger tusindvis af kroner på ny teknologi, som hvert eneste år kan noget nyt, hvilket vi bruger som undskyldning til at købe noget nyt.
Et smartwatch skal træde i stedet for et ur, og specielt Apple Watch forsøger at trænge direkte ind på et marked, som ellers styres af firmaer som Rolex, Omega og Tag Heuer. Firmaer, som tager 20.000 og derover for deres ure.
Men ur-firmaerne må godt. Deres ure holder i 25, 50, ja, måske 100 år. Hvor ofte skifter du dit ur? Præcis.
Et Apple Watch er højst sandsynligt forældet teknologi næste år eller næste år igen. Og så er det ret lige meget, om det er lavet i stål eller ej.
Hvad synes du om smartwatches? Er det et stort marked, som bare venter på at komme i gang, eller er det en døgnflue på samme måde, som 3D-fjernsyn var for tv-producenterne?