Artikel top billede

Certiports CEO annoncerede, at "The second place winner comes from Denmark", og så var der jo ikke meget at gamble om, selv her i Las Vegas.

Dansker kåret som verdens næstbedste til Office

Alt imens de danske atleter kæmper sig til medajler ved OL i London, vender en ung dansker hjem fra verdensmesterskabet i Office med en sølvmedalje om halsen.

Læs også:

Han er Danmarks bedste til Office

Verdensmesterskaberne i Office blev for cirka en uge siden afgjort i Las Vegas. Og her fik danske Jacob Bundgaard sølv i kategorien Word 2010. Vinderen kom fra Vietnam.

Den 17-årige gymnasieelev er den første dansker, der deltager i konkurrencen, og selvom han gerne ville have stået øverst på podiet, er han glad for sin placering.

"Jo, umiddelbart er jeg rigtig tilfreds med andenpladsen. Jeg har været oppe imod 30 af de skarpeste hjerner fra hele verden, og så kan man da næsten ikke forvente meget mere," siger den nykårede sølvvinder, Jacob Bundgaard.

Easy peasy

VM i Office har været afholdt 12 gange, og over 50 lande fra hele verden deltog denne gang i konkurrencen, som foregik i forskellige discipliner.

Jacob Bundsgaard stillede op i Word 2010 og skulle her udføre en række opgaver, der var delt op i to heats på hver en time.

"Første del var 'easy peasy', mens anden del var lidt mere udfordrende. Men det gik glimrende, for ellers var jeg vel ikke kommet på andenpladsen," siger den selvsikre dansker, der inden konkurrencen var på bootcamp hos Prolearning, som i juni var med til at udråbe Jacob Bundgaard til Danmarksmester.

Stor oplevelse

Rejsen og opholdet til Las Vegas vandt han i forbindelse med DM i Office, hvor han efter 50 intense minutter scorede det højeste antal point.

Denne præstation skulle han således søge at følge op på i Las Vegas, men det var nu heller ikke udelukkende konkurrencen, han tog af sted for, medgiver Jacob Bundgaard.

"Jeg tror mest af alt, jeg tog af sted for oplevelsen. At jeg så oven i købet kommer hjem med en pengepræmie på 1.000 dollar, æren og 20-30 nye venner, det er så ikke helt dårligt," siger gymnasieeleven, der satser på at stille op til næste år igen.

Promovideoen for verdensmesterskaberne i Office 2012:

Læs også:

Han er Danmarks bedste til Office




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere