Artikel top billede

Jørgen Bardenfleth stopper som direktør i Microsoft Danmark

I stedet er Niels Soelberg udnævnt til administrerende direktør, meddeler selskabet.

Niels Soelberg har arbejdet for Microsoft i forskellige roller gennem 11 år, senest som øverste ansvarlig for salg til den offentlige sektor i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA).

Jørgen Bardenfleth har fået en stilling som Senior Director for Strategic Projects i Microsoft International.

"Jeg har den største respekt for Jørgen og er på både virksomhedens og egne vegne meget glade for, at vi beholder hans evner, ekspertise og passion i Microsoft," udtaler Niels Soelberg.

Læs mere:


"Vi står foran et af de mest spændende år i Microsofts historie med mange nye produkter og løsninger på vej. Jeg ser frem til sammen med teamet at bringe de mange fordele ved vores produkter til vores partnere, danske virksomheder, den offentlige sektor og forbrugerne," siger Niels Soelberg.

Eric Boustouller, chef for Microsoft i Vesteuropa, udtaler om Microsoft Danmarks nye direktør:

"Microsoft Danmark har konstant været blandt de bedst performende i Microsoft, og jeg er overbevist om, at Niels vil bygge videre på den succes."

Bardenfleths nye job

Jørgen Bardenfleth skal i sit nye job fokusere på udvikling og implementering af strategier og tiltag, der skal skabe vækst for Microsoft.

Han har været administrerende direktør i Microsoft Danmark siden 2004.

"Det har været en glæde og fornøjelse at være administrerende direktør i Microsoft Danmark de sidste otte år. Jeg har glædet mig til at tage på arbejde hver dag og har arbejdet med en fantastisk gruppe mennesker," siger han i en pressemeddelelse.

"Jeg glæder mig meget til at udnytte det, jeg har lært i Danmark, på tværs af mange lande." 

Niels Soelberg overtager med øjeblikkelig virkning posten som administrerende direktør.

Læs mere:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere