EDB-gruppen køber brancheorienteret ERP-selskab igen

EDB Gruppen styrker igen Microsoftforreningen og køber aktiviteterne i u9consult. Samtidig melder selskabet ud at overskuddet for 2007 forventes at ende på 72 millioner kroner før skat.

EDB Gruppen tager endnu et skridt mod at blive blandt de allerstørste på Microsoft Business Solutions i Danmark. Købet af u9consult er EDB Gruppens tredje ERP-opkøb på 12 måneder.

»Jeg tror ikke vi er færdige med at købe op endnu. Vi skal ud og have fat på nogle, der er dygtige på brancheløsninger. Det vi vil er er at gå ud og købe de bedste,« siger Leif Vestergaard, koncernchef i EDB Gruppen.

Leif Vestergaard understreger, at EDB Gruppen ikke går efter generelle løsninger men efter brancheløsninger.

I 2006 kom en halvdelen af omsætningen fra vores brancheløsnings- forretning. Men den stor for to-tredjedele af vores indtjening. Det er langt bedre at være i brancherne end på det generelle marked,« siger Leif Vestergaard.

EDB Gruppens seneste opkøb indenfor ERP var IT Gruppen, der har en dominerende position på detailmarkedet. Leif Vestergaard skønner nu, at EDB Gruppen er blandt de store på Microsoft ERP-løsninger i Danmark.

»Det ligger som en af vores prioriteter at være blandt de allerstørste på Microsoft Business Solutions. Men det skal være på brancherne ikke på de generelle løsninger,« siger han.

Opkøbet af u9consult falder sammen med at EDB Gruppen har offentliggjort forventninger til indtjeningen i 2007. Forventningerne er en omsætning på 911 millioner kroner og et overskud før skat på 72 millioner kroner. I overskuddet er indeholdt engangsindtægter fra et salg af en ejendom i Herning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere