Ny dansk CA-chef: Vi skal satse på managed partners

Svenskeren Henrik Nilsson, der 1. maj overtager direktørstolen efter Kim Lave Nielsen i Computer Associates i Danmark vil satse på at vækste med udvalgte forhandlere.

Der er alt for mange partnere i Danmark, der tjener for lidt på at sælge produkter softwaregiganten Computer Associates (CA). Derfor vil den nyudnævnte direktør for CA i Danmark Henrik Nilsson fokusere på udvalgte partnere for at øge salget. Henrik Nilsson afløser Kim Lave Nielsen, der går til en direktørstilling i Dansupport.

»Mit job bliver at sørge for, at vores forhandlere tjener penge. Der er alt for mange partnere i dag, som har for lidt CA-forretning. Der kommer til at ske en justering i antallet af partnere, ligesom vi vil gå ud og arbejde med udvalgte »managed partners«, som vi kommer til at lave fælles seminarer og markedsføringskampagner med,« siger Henrik Nilsson til CRN.

Den nyudnævnte CA-direktør ser nemlig først og fremmest sin opgave i Danmark, som en salgsopgave.

Nilsson kommer fra en stilling som salgsdirektør hos CA i Sverige. Før da kom den 32-årige svensker fra London, hvor han udover at arbejde for CA, arbejdede to år for Data General.

Selv ser Nilsson sig som en internationalist, fordi han også har taget sin uddannelse i England.

Det bekymrer ham ikke at skulle tage ansvaret i Danmark. Han er nemlig selv opvokset i Skåne. I forbindelse med overtagelse af direktør-jobbet har han da også igen bosat sig i Falsterbo, syd for Malmø.

»Jeg født og opvokset i Lund. Det har gjort det lidt lettere for mig og min familie at tage beslutningen om at tage jobbet i København,« siger Henrik Nilsson.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere