Xerox indgår første aftale med grafisk forhandler

Xerox Danmark og Stielund & Tækker har indgået aftale om, at Stielund & Tækker skal sælge Xerox' produktionsløsninger til den grafiske branche i Danmark. Det er første gang, Xerox indgår en aftale med en samarbejdspartner i den grafiske branche. Xerox ser aftalen som et vigtigt skridt i retning af at forstærke sit fodfæste i den grafiske industri.

»Denne aftale med Stielund & Tækker betyder, at vi får en ny, seriøs og velfunderet grafisk partner, hvilket er i tråd med Xerox' globale strategi for den grafiske sektor. Der er i dag etableret knapt 40 grafiske value added resellers for Xerox i Europa, og disse vil alene i år stå for godt 225 millioner kroner i omsætning. Stielund & Tækker har den rette profil, og har et stærkt og tæt forhold til en række grafiske virksomheder, som alene af den grund vil vælge Xerox som fremtidig samarbejdspartner. Derfor vil dette partnerskab åbne nye spændende muligheder i den grafiske branche,« siger den nordiske graphic arts business manager Michael Hallin, Xerox Danmark.

Fremover vil Stielund & Tækker kunne tilbyde sine kunder Xerox' produktportefølje inden for digital print - heriblandt DocuColor 2000 serien og den nye DocuColor 6060. Desuden vil Stielund & Tækker kunne sælge en række af Xerox' softwareløsninger, der er relevante for den grafiske industri, f.eks. workflow, variabel data og content management.

»Med den nye Xerox-aftale forventer vi at være i stand til at supplere vore kunder med den absolut nyeste teknologi i digital print og prøvetryksløsninger. Takket være kombinationen af vores langvarige samarbejde og daglige kontakt med vores kunder og Xerox' fokus på digitale printløsninger er vi i stand til endnu bedre at rådgive de grafiske virksomheder om de mange muligheder inden for digital produktion - alt sammen leveret sammen med vores forbrugsvarer og andre digitale løsninger,« siger administrerende direktør hos Stielund & Tækker Niels Stielund.

»Dette skridt viser, at Xerox er dedikeret til den grafiske industri, og ved at indgå et partnerskab med Stielund & Tækker, der i dag fremstår som den største grafiske leverandør på det danske marked, understreger vi vores seriøsitet på dette marked. Stielund & Tækker har de relationer og det navn i den grafiske branche, som vil give alle tre parter - kunderne, Stielund & Tækker og Xerox - en række nye muligheder, som kan give en positiv vækst og fremgang for den grafiske industri i Danmark,« uddyber Michael Hallin, Xerox Danmark.

Michael Hallin tilføjer, at begge parter betragter det etablerede netværk af Xerox Partnere som strategisk vigtige i dette nye tiltag, idet der vil være et tæt samarbejde mellem partnerne og Stielund & Tækker, hvilket betragtes som helt afgørende for samarbejdets succes.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere