Medarbejdere køber sig ud af Focus IT

Efter to og et halvt år som en del af Focus IT-koncernen udskilles Focus IT Kommunikation. Virksomheden får sit gamle navne Dansupport tilbage. Ni medarbejdere er gået sammen om at købe selskabet af den nuværende ejer Focus IT, der opstod efter en fusion af flere fynske IT-firmaer.

Blandt de ledende medarbejdere, som har købt virksomheden og dens aktiviteter ud, er den oprindelige grundlægger af Dansupport Palle Bech Christensen og tidligere administrerende direktør Kenneth Rossau.

»Det er dejligt at konstatere, at der stadig er så mange gamle dansupportere i virksomheden, som sammen med nytilkomne har skabt et fantastisk team, og at disse har været interesseret i at bruge nogle af deres spareskillinger på deres arbejdsplads og dermed påtage sig et økonomisk medansvar. Ligesom jeg ser disse medarbejdere mulighederne i virksomheden, der i dag adskiller sig fra mængden på flere områder - blandt andet på computertelefoni, hvor vi i dag har en meget stor kundeportefølje fordelt over hele landet. Dette engagement får mig til at være fast i troen på, at vi selv i et presset marked vil kunne fastholde og udbygge vores nuværende position,« siger Palle Bech Christensen.

Dansupport opererer fra lokaler i Odense, hvor forhandleren leverer løsninger inden for netværk, kommunikation og computerbaseret telefoni.

»Store internationale IT-foretagender, flotte domiciler og dyre biler har de seneste år præget IT-branchen. Det har ikke altid medført værdi for de kunder, der har været med til at finansiere eventyret. Udsagn som nøjsomhed og rettidig omhu, har skabt andre store danske virksomheder - og det vil også fremover præge hverdagen i en håndværksvirksomhed som vores,« siger Kenneth Rossau.

»Vi vil ved at lytte til vores kunder, passe og pleje vores medarbejdere og med stram styring af omkostningerne, skabe en god virksomhed for både kunder og medarbejdere,« slår Kenneth Rossau fast. Han får det daglige ansvar for virksomheden, der fra start har 16 medarbejdere, oplyses det.




IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Backend-udvikler til Java-baserede microservices

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Service Line Specialist - ServiceNow (Thirdera)

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Rådgivende informationsarkitekter med strategisk fokus
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere